Liftweekend

Datum: 06 april t/m 08 april
Lieve SKITSers,
 
In het weekend van 6 t/m 8 april is het weer zo ver en zal de strijd weer losbarsten! Want het is weer tijd voor het enige echte liftweekend van SKITS!! Wie zal als eerst aankomen op de nu nog onbekende bestemming??
Heb jij zin in een avontuur, en durf je de uitdaging aan te gaan tegen de andere lift koppels wacht dan niet langer en schrijf je snel in.
De inschrijving zal maandag 29 januari open gaan tijdens de Social om 19.30 en sluit op maandag 12 februari om 12.00.
 
Mocht je onderweg ergens in de middle of nowhere stranden, vrees niet: de AC komt jullie redden met de SKITS-bezemwagen.
Na een inspannende dag reizen hebben wij een slaapplek voor jullie geregeld en zal het bier voor jullie klaar staan. Zaterdag is er tijd om de stad te verkennen!! En ’s avonds gaan de voetjes van de vloer in het bruisende uitgaansleven. De zondag is voor de terugreis, maar de echte die-hards zullen we niet tegenhouden terug te gaan liften (geef dit dan wel even van te voren aan!).
Kortom: Vind snel een liftmaatje van het andere geslacht en schrijf je in voor dit nu al legendarische weekend.
Kosten: rond de €75
Deelname is op eigen risico, dus zorg zelf dat je een goede reisverzekering hebt afgesloten.
Let op: uiterste kosteloze afmelddatum voor het liftweekend is 12 februari
 
Dit jaar proberen we er voor te zorgen dat iedereen die mee wilt ook daadwerkelijk mee kan. Dit kunnen wij alleen nog niet 100% garanderen, dus als dit toch niet lukt gaan we als nog selecteren op moment van inschrijving, waarbij bij beide personen van het koppel ingeschreven moeten staan (1 vd 2 ingeschreven geeft dus nog geen garantie!).
 
P.S De mogelijkheid bestaat dat de koppels nog worden gerouleerd!

Groetjes de AC

Leden die zijn ingeschreven:

  Sponsoren

  Jaap Eden
  Hyro Sports
  USC
  SVU
  36
  SSA
  Cor Mantel 2wielers

  Realisatie: verenigingenweb