U bent hier:

Activiteitenkalender

Slijpcursus

Aankomende zaterdag 5 februari voor de zaterdagmiddag training geeft Kees weer een Slijpcursus! Eerst leren slijpen en dan het gevoel van pasgeslepen schaatsen ervaren tijdens de training! Wie wilt dat nou niet?

Inspraakavond

Op de halfjaarlijkse ALV werd erg duidelijk dat een inspraakavond over de nieuwe ruimte van SKITS op de ijsbaan en het trainersbeleid voor over een aantal jaar gewenst is. De inspraakavond zal op zeer korte termijn plaatsvinden, namelijk op de avond van 9 februari. De inspraakavond vindt plaats in De Oerknal bij USC Universum en we starten om 19.00u, inloop is mogelijk vanaf 18.30u. 

Winterreis weekend

⛸️ De winterreis is voor alle SKITSers ongeacht schaatsniveau, en vooral een heel gezellig weekend weg in de winter!

4x1 en 4x1,5 baanwedstrijd

Op 13 februari is de Jaapeden ijsbaan weer het toneel van een van de spannendste schaatsspektakels van het jaar! De 4x1u en 4x1,5u!

Valentijnsweek: Rozenactie

Wil jij een andere SKITSer laten weten hoeveel je om diegene geeft? Dan is dit de mogelijkheid; je kan nameijk anoniem iemand een roos sturen met een tekstje erbij!

Valentijnssocial

Het is weer tijd voor de Social Skate, maar niet zomaar een Social. Een echte Valentijnssocial! We gaan natuurlijk eerst samen eten en daarna schaatsen als vanouds, maar dit keer met een extra twist. Je kan een roos aan iemand versturen! Wil je weten hoe je dit kan doen? Klik dan hier
Ook voor deze social geldt dat er een maximum is van 35 personen, wees er dus snel bij om je in te schrijven!

Valentijnsweek: Valentijnsdiner

Lieve SKITSer, 

Valentijnsweek: Valentijnsborrel

Lieve SKITSer,

Valentijnsweek: Blind Skate

BLIND SKATE

Olympisch Ontbijt

Lieve SKITSers,

NSK Afstanden

Op 19 en 20 februari organiseert G.S.S.V. Tjas het NSK afstanden op ijsbaan Kardinge in Groningen! Het moment om een PR te rijden of voor het podium te gaan op je favoriete afstand!

NSK Veldrijden

CK Wielrennen

Lieve SKITSers,

Open Schaatsteam Training 1

Het SKITS Schaatsteam heeft weer open trainingen! Op dinsdag 22 februari en donderdag 3 maart zijn de trainingen van het team toegankelijk voor niet-leden en leden van SKITS!

Woensdagtraining halfgevorderden/gevorderden

Vroeg in de ochtend heb je het meeste kans op mooi ijs met goed weer. Een ideale combi om harde rondes te rijden of juist te focussen op techniek. 

Eerste- en tweedejaarsactiviteit

Lieve eerste- en tweedejaarsleden,

Skeuveltoernooi

Beste SKITSsers,

Carnavals Social Skate

Het is weer tijd voor de Social Skate! De koks van de Jaap zullen weer een heerlijk gerecht klaarmaken voor ons. Na het eten gaan we natuurlijk het ijs op. Wil je erbij zijn? Dan kan je je hier inschrijven! 

Dit keer is er weer een speciale versie van de social! Namelijk een carnavals social! Trek je mooiste verkleedkleding aan en kom gezellig meeschaatsen!

Open Schaatsteam Training 2

Het SKITS Schaatsteam heeft weer open trainingen! Op dinsdag 22 februari en donderdag 3 maart zijn de trainingen van het team toegankelijk voor niet-leden en leden van SKITS!

CoBo XIXe bestuur

Lieve leden,

Social Skate

Het is weer tijd voor de Social Skate! De koks van de Jaap zullen weer een heerlijk gerecht klaarmaken voor ons. Na het eten gaan we natuurlijk het ijs op. Wil je erbij zijn? Dan kan je je hier inschrijven! 

Ouderdag

Ben je wel eens in het weekend thuis gekomen bij je ouders en heb je toen verteld over al het prachtige wat je mee hebt gemaakt bij SKITS? Wil je dit nou een keer in het echt laten zien aan je ouders? Dat kan! De ouderdag is speciaal bedoeld om je ouders, opa, oma, broer, zus of partner mee te laten doen op een schaatstraining. 

CK Schaatsen

Op 13 maart is het zover het enige echte clubkampioenschap schaatsen! Het CK is het ultieme moment om jezelf te meten tenopzichte van je schaatsmaatjes!

Social Skate

Na een lange lockdown kunnen we eindelijk weer met z'n allen eten, zoals vertrouwd. De koks van de Jaap zullen weer een heerlijk gerecht klaarmaken voor ons. Na het eten gaan we natuurlijk het ijs op. Wil je erbij zijn? Dan kan je je hier inschrijven! 

Themaborrel: Pyjama & Badjassen

Lieve SKITSers,

Alternatief liftweekend

Een liftweekend in tijden van Corona is misschien niet al te veilig, maar gelukkig komt de AC met een alternatief weekend! Wat we precies gaan doen en waar is nog even geheim, maar houd in ieder geval het weekend van 19 en 20 maart vrij in je agenda! En zoek een buddy waarmee jij wel zou willen reizen, of laat je verrassen wie je buddy wordt. 

ZTIKZ Social Ride

Lieve SKITSers,

SoftELS IUT

Net als afgelopen jaren organiseren ELS en Softijs dit jaar samen het SoftELS IUT in Thialf. De wedstrijd die iedereen kent van de razendsnelle tijden, belachelijke hoeveelheden pr's en de inschrijving die binnen een paar minuten vol zit. De A & B categorie rijden een 500 en 1500 meter en de C categorie rijden een 500 en 1000 meter. Mocht iemand uit de A of B categorie toch een 1000 meter willen rijden kan dit, maar de persoon wordt wel buiten de klassering van het podium gehouden. 

Laatste Social Skate

Het is weer tijd voor de Social Skate! De koks van de Jaap zullen weer een heerlijk gerecht klaarmaken voor ons. Na het eten gaan we natuurlijk het ijs op. Wil je erbij zijn? Dan kan je je hier inschrijven! 

Laatste keer spinnen USC

Hey,

NSK Allround Softijs

LET OP:

Eerste studentencup: Delft!

Heb je deze winter lekker hard doorgetraind om er een goede start van het seizoen van te maken en wil jij je eindelijk echt kunnen meten onder andere studenten? Schrijf je je dan nu in voor de eerste studentencup van dit jaar!

Alternatieve Social: sloeproeien!

Een week zonder Social is een week niet geleefd! Op 27 maart sluit de ijsbaan en is het schaatsseizoen officieel voorbij, maar het fietsseizoen begint officieel op 4 april. Hiertussen zit dus een week zonder trainingen en dus zonder SKITSers! Daar zit natuurlijk niemand op te wachten en daarom zorgen wij ervoor dat we elkaar op maandag toch kunnen zien door middel van een leuke activiteit!

Sportgala SSA

Het is weer bijna zo ver, het Amsterdamse Studenten Sportgala komt er aan. Op zaterdag 2 april is het tijd om je galapak of -jurk uit de kast te trekken en te schitteren op de dansvloer. Ook dit jaar zullen we weer prijzen uitdelen in de volgende categorieën:
- De twee beste sporters
- Het beste sportteam
- Het meest toegewijde lid
De kaartjes zullen vanaf nu online beschikbaar zijn voor €7,50 en daarna aan de deur voor €10,-.
Wij zorgen voor een DJ en fotograaf, dus we gaan er een mooi feest van maken. De inloop is vanaf 20.00 en het bekend maken van de winnaars om 20.30. Vervolgens zal een workshop zijn van Amsterdance om de voetjes van de vloer te krijgen. Het feest zal duren tot circa 01.00.
Schrijf je snel in en dan zien we je graag in het brons, zilver of goud op 2 april!

Studentencup Groningen (lustrumeditie!)

Op zondag 3 april organiseert Tandje Hoger haar studentencup, de wedstrijd zal zondag 3 april plaatsvinden op de wielerbaan Corpus den Hoorn in Groningen (Laan Corpus den Hoorn 101, Groningen). Er zal gereden worden in 4 verschillende categorieën, afhankelijk van de deelname kunnen de vrouwen of mannen (met of zonder licentie worden samengevoegd), hier zal tijdig over gecommuniceerd worden. Inschrijven kan via het bijgesloten formulier: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfYZH0lfN1OViPZ5BQnfTQXmnoeXDXo1AXVliDybwK1nbe2Og/viewform?usp=sf_link 

Social Cycle

Het is weer zover! Na een halfjaar wachten is het tijd voor de Social Cycle! We gaan eerst samen een lekker stuk fietsen om vervolgens samen een hapje te eten bij het Sportcentrum VU. 

Baanwielrenclinic (afgelast)

Op 5 april 2022 vindt er een baanwielrenclinic met SKITS plaats, mogelijk gemaakt door Alkmaar Sport en het district Noord-Holland! Tijdens deze clinic krijgen we in twee uur tijd wat basisvaardigheden over het baanwielrennen. De baanwielrenfietsen zijn ter plekke te huur en zijn inbegrepen door SKITS. Deze fietsen hebben toeclips, maar als je dat niet fijn vindt kun je je eigen pedalen en fietsschoenen meenemen. Deze clinic is alleen voor ervaren wielrenners, niet voor de beginners!

Decathlon Studentenavond

Decathlon Studentenavond 

EHBSO workshop

Inschrijvingen openen op woensdag 2 maart om 21.00

Introweekend

Lieve eerste- én tweedejaarsleden,

Studentencup Nijmegen

De Grote Prijs van Klein Amerika & Studentencup Nijmegen - 9 april 

Open Social

De Social is hét SKITS moment van de week! Vanaf 4 april gaat het fietsseizoen weer van start en wisselen we de Social Skate in voor de Social Cycle. We vertrekken om 18.00u vanaf de parkeerplaats bij de kruising van de Kalfjeslaan en de Kostverlorenweg, vanaf waar we een rondje zullen fietsen. Na al dat harde werken heb je natuurlijk een lekkere maaltijd verdiend en gaan we lekker samen eten!

Open wielertraining

Op donderdag 14 april om 15.00u kun je meedoen aan een open fietstraining voor beginnende fietsers. Bij deze training is het ook mogelijk om een fiets te lenen. Ervaring voor deze training is niet nodig!

Open Borrel

Op donderdag 14 april is onze open borrel! 

Open wielertraining

Op vrijdag 15 april om 9.15u kun je meedoen aan een open fietstraining voor beginnende fietsers. Bij deze training is het ook mogelijk om een fiets te lenen. Ervaring voor deze training is niet nodig!

Open skeelertraining

Op vrijdag 15 april om 15.00u kun je meedoen aan een open skeelertraining voor beginnende skeeleraars. Bij deze training is het ook mogelijk om een skeelers te lenen, mits je dit op tijd aangeeft! Ervaring voor deze training is niet nodig!

Bootcamp USC

Lieve SKITSers,

Social Cycle Paaseditie

Ook deze week gaan we natuurlijk een rondje fietsen. Daarna hebben we geregeld dat we een kunnen dineren bij Il Caffè om zo samen Pasen te vieren!  Wil je alleen mee eten, maar niet mee fietsen, dat kan. Schrijf je dan alsnog even in!

SKITS GALA: Moulin Rouge

Lieve SKITSers,

StudentenCup Tilburg

STUDENTENCUP DE MEET 24 APRIL

Social Cycle

Het is weer zover! Na een halfjaar wachten is het tijd voor de Social Cycle! We gaan eerst samen een lekker stuk fietsen om vervolgens samen een hapje te eten bij het Sportcentrum VU. 

Tijdritcompetitie: Waterland

Wil jij kans maken op de velbegeerde tijdrittroffee? Of jezelf tot het uiterste drijven en kijken wat er in zit?

Batavierenrace

Batavierenrace: meld je aan voor het SKITS-team!

Bootcamp USC

Lieve SKITSers,

Social Cycle: Speciale editie

De Social Cycle is weer in volle gang! We gaan eerst samen een lekker stuk fietsen om vervolgens samen een hapje te eten bij Ill Caffe. Geef in het inderstaande formulier door wat je wilt eten! 

Studentencup Amsterdam

Studentencup Amsterdam

DIES SKITS

Op maandag 9 mei 2022 viert SKITS haar 19de verjaardag!

Ontwerpwedstrijd lustrumshirt

Volgend jaar is het weer zover. SKITS gaat dan een lustrumjaar vieren. Op 9 mei 2023 zal SKITS 20 kaarsjes uitblazen en dat betekent dat er weer groots uitgepakt gaat worden. Speciaal voor deze gelegenheid zal er een lustrum wielershirt komen. Het ontwerp voor dit shirt zal nog gemaakt moeten worden en daar is jullie hulp hard bij nodig. 

Social Cycle: Verjaardagseditie

Dit keer is het een hele bijzondere versie van de Social Cycle. SKITS blaast deze dag 19 kaarsjes uit en dat betekent groots feest! Als vanouds gaan we eerst fietsen en dan eten natuurlijk. Daarnaast wordt het een echt gezellig feestje waar we onze creativiteit flink gaan laten zien! Als je erbij bent mag je al je creativiteit erop loslaten met het ontwerpen van het lustrum wielershirt voor de volgende verjaardag van SKITS!

College Tour Ireen Wüst

In College Tour interviewen studenten onder leiding van Twan Huys bijzondere gasten die naam hebben gemaakt in hun vakgebied. Dit seizoen is schaatslegende Ireen Wüst te gast. Ireen is de succesvolste Nederlandse olympiër ooit en schreef de afgelopen Winterspelen geschiedenis op het ijs, waar ze als eerste sporter ter wereld bij vijf Olympische Winterspelen op rij goud wist te veroveren. Met Ireen blikken we terug op haar imposante carrière en spreken we over welke ambities zij voor de toekomst heeft.

Borrel

Lieve SKITSers,

Commissiebedankdag

Commissiebedankdag

Bootcamp USC

Lieve SKITSers,

Koffie Dates

Lieve SKITSer,

Social Cycle

De Social Cycle is weer in volle gang! We gaan eerst samen een lekker stuk fietsen om vervolgens samen een hapje te eten bij Il Caffe. Geef bij je inschrijving aan wat je wilt eten! 

SKITS Joggingsbroeken

Lieve SKITSers,

Clubavond: Bowlen

Lieve SKITSers,

Kleine Kees Classic

Op 21 mei tijdens de lange wielren training zal de korte Kees Classic gereden worden, het rondje is iets langer dan normaal +/- 100km.

Ready2Race Ulysses

Deze zondagochtend is er een koers van Ready2Race in Amsterdam Noord!

Open Social Cycle

Deze keer is er weer een Open Social Cycle. Elke student die geïnteresseerd is in het wielrennen kan mee doen!  We gaan eerst samen een lekker stuk fietsen om vervolgens samen een hapje te eten bij Il Caffe. Er zijn deze week voor het eten twee specials waaruit je kan kiezen, speciaal voor ons! 

Hemelvaart Fietsweekend

Lieve SKITSers,

Bootcamp USC

Lieve SKITSers,

Social Cycle: Road to CK

Het clubkampioenschap komt eraan! Dat betekent dat de Social verplaatst naar wielerparcour Ulysses in Amsterdam Noord. Bij deze social gaan we trainen op het parcour. De training zal gericht zijn op het leren fietsen op een parcour en als oefening op het CK. 

Amsterdam-Parijs!

Save the Date voor Amsterdam-Parijs: het weekend van 4 en 5 juni 2022!

Lange zaterdagtraining

Is Amsterdam-Parijs fietsen voor jou te hoog gegrepen, maar ben je wel dol op leuke tochten? Fiets op zaterdag 4 juni mee met de lange fietstraining. Deze vertrekt om 9.00u en je bent rond 13.00u weer terug. Het is een mooie fietstocht van rond de 90 kilometer, die Kees met liefde voor ons in elkaar zet. Deze lange fietstraining is de generale repetitie voor de Grote Kees Classic op zaterdag 18 juni!

NSSK Voetbal

Hallo fanatieke sportievelingen!

Borrel

Lieve SKITSers,

Bootcamp USC

Lieve SKITSers,

Co-Cycling Tour

Kom jij niet aanmoedigen bij het GNSK en zou je deze week liever een lange tocht rijden op zaterdag? Dan is dit een uitgelezen kans!

GNSK

GNSK 2022!

Ready2Race: Alphen a/d Rijn

Deze zondagochtend is er een koers van Ready2Race in Alphen aan den Rijn!

Dutch Mountain Classic

Op zondag 12 juni vindt de Dutch Mountains Classic plaats. Je kunt kiezen uit vier afstanden, waarvan de routes al beschikbaar zijn:

Social Cycle: Road to CK

Het clubkampioenschap komt eraan! Dat betekent dat de Social verplaatst naar wielerparcour Ulysses in Amsterdam Noord. Bij deze social gaan we trainen op het parcour. De training zal gericht zijn op het leren fietsen op een parcour en als oefening op het CK. 

Sprint van de Zuidas

Sprint van de Zuidas

Grote Kees Classic

Op 18 juni is het weer tijd voor de Grote Kees Classic! Tijdens de Grote Kees Classic fietsen we vanaf de huidige woonplaats van Kees naar de plek waar hij is opgegroeid en weer terug. Deze tocht is een tocht van ongeveer 200 kilometer. We fietsen op een manier dat iedereen die mee heeft gedaan aan de Social, de donderdagavond en/of de zaterdagochtend training mee kan doen met deze 200 kilometer tocht. Halverwege rusten we uit op een fijne plek en komen we rustig bij voordat we onze tocht voortzetten.

Studentencup Dutch Mountains

Studentcup Dutch Mountains-TDBP

CK Wielrennen 2022

Op maandagavond 20 juni is het weer zo ver! Het clubkampioenschap wielrennen zal tijdens de social plaatsvinden op het parcours van Ulysses. Achteraf is er een BBQ (kosten 5€ voor SKITS-leden) georganiseerd door ZTIKZ!

Borrel

Lieve SKITSers,

Eerste- en tweedejaarsactiviteit

Lieve eerste- en tweedejaars,

Bootcamp USC

Lieve SKITSers,

Onderhoudscursus racefiets

Onderhouds cursus voor je fiets

Kom jij weleens thuis met een mooie afdruk van je casette op je kuit? Of wat is een casette eigenlijk?
Weet jij nog welke kleur je ketting ooit was?
Wist je dat je deze dingen schoon kunt maken en af en toe moet vervangen? Weet je al hoe?

Social Cycle

De Social Cycle is weer in volle gang! We gaan eerst samen een lekker stuk fietsen om vervolgens samen een hapje te eten. We zullen als vanouds weer gaan eten bij het sportcentrum VU.

Wissel ALV

Beste SKITSer,

Op 1 juli 2022 zal de Wissel ALV plaatsvinden. Graag nodigen wij u uit om deze vergadering bij te wonen. Hieronder leest u verdere informatie. 

Social Cycle

De Social Cycle is weer in volle gang! We gaan eerst samen een lekker stuk fietsen om vervolgens samen een hapje te eten. We zullen als vanouds weer gaan eten bij het sportcentrum VU.

Borrel

Lieve SKITSers,

USC Bootcamp

Lieve SKITSers,

Social Cycle

De laatste Social Cycle voor het zomerreces! We gaan eerst samen een lekker stuk fietsen om vervolgens samen een hapje te eten. We zullen als vanouds weer gaan eten bij het sportcentrum VU.

Tijdritcompetitie: Abcoude

Wil jij kans maken op de velbegeerde tijdrittroffee? Of jezelf tot het uiterste drijven en kijken wat je kan? Schrijf je dan snel in voor de tijdritcompetitie, want bij tijdrijden geldt maar één regel: Hoe sneller, hoe beter!  

Zomerreis

Lieve SKITSers, 

Social cyle

De eerste Social Cycle komt er weer aan, tijd om alle vakantieavonturen met elkaar te delen! We gaan eerst samen een lekker stuk fietsen om vervolgens samen een hapje te eten. We zullen als vanouds weer gaan eten bij het sportcentrum VU. 

droogtraining

Conditietraining in het Flevopark

Skeelertraining Diemerpark

Bij deze training gaan we op mooi asfalt skeeleren, de mooiste sport die SKITS te bieden heeft natuurlijk (naast het schaatsen dan!) Elke training werk je zowel aan techniek, als conditie en spieropbouw, een fantastische training dus om je voor te bereiden op het schaatsseizoen. 

Lange zaterdagtraining

Lange wielrentraining op de zaterdagochtend

Social Cycle

We gaan eerst samen een lekker stuk fietsen om vervolgens samen een hapje te eten. We zullen als vanouds weer gaan eten bij het sportcentrum VU. 

Wielrennen instaptraining

Wielrennen instaptraining

Droogtraining

Conditietraining in het Flevopark

Wielrentraining midden/ hoog donderdag

Wielrentraining met niveau midden/ hoog 

Skeelertraining Diemerpark

Bij deze training gaan we op mooi asfalt skeeleren, de mooiste sport die SKITS te bieden heeft natuurlijk (naast het schaatsen dan!) Elke training werk je zowel aan techniek, als conditie en spieropbouw, een fantastische training dus om je voor te bereiden op het schaatsseizoen. 

Ronde van de Orteliusstraat

Op 3 september vind de Ronde van de Orteliusstraat plaats.

Open social cyle

Wil je lid worden van SKITS maar twijfel je nog of wil eerst een keer meetrainen? Doe dan mee met de Open Social Cycle op maandag 5 september 2022 door je in te schrijven via dit formulier! Tijdens de Social rijden we een rondje van ongeveer 50 kilometer, waarbij iedereen met enige ervaring mee kan fietsen. Na afloop van het fietsen gaan we gezellig samen eten bij Sportcentrum VU.

Open wielrentraining instapniveau

Heb jij nog nooit op een racefiets gezeten of lijkt het je leuk om te leren wielrennen in groepsverband? Dan is deze training wat voor jou! Wij beschikken over leenfietsen dus het is geen probleem als je niet je eigen fiets hebt. 

Open droogtraining

Wil jij kijken of  SKITS iets voor jou is dan kan je naar de schaats-droogtraining bij het USC Science Park komen.

Tijdritcompetitie Botshol

Op woensdag 7 september is het weer tijd voor de derde tijdrit van de tijdritcompetitie!

Open training wielrennen midden/hoog

Heb jij al vaker op de racefiets gezeten dan is deze training geschikt voor jou. Hier zullen aspecten als waaieren en intervallen aan bod komen. 

CK Skeeleren

CK Skeeleren 
Eindelijk is het weer zo ver! Er mag weer gestreden worden om de mooie titel: 'Clubkampioen skeeleren van SKITS!' Deze titel wil jij natuurlijk binnenslepen, dus kom vrijdag 9 september om 18:00 vollebak koersen en wie weet ben jij wel de gelukkige.

Open skeeler training

Wil jij kijken of de mooiste sport van Nederland iets voor jou is, kom dan naar deze training! We verzamelen 14:30 bij science park. Om vervolgens samen naar het Diemerpark te fietsen en de skeelers aan te doen. Om 15:00 begint de skeelertraining tot 16:30. Inschrijven kan via dit formulier. Heb je nog vragen stuur dan een mailtje naar bestuur@skits.nl, hopelijk zien we je 9 september! Voor de leden, meld je ook aan via de site. 

Open instaptraining wielrennen

Heb jij nog nooit op een racefiets gezeten of lijkt het je leuk om te leren wielrennen in groepsverband? Dan is deze training wat voor jou! Wij beschikken over leenfietsen dus het is geen probleem als je niet je eigen fiets hebt. 

Open zaterdag training

Lange wielrentraining op de zaterdagochtend

Schaats-droogtraining

Om perfect voorbereid te zijn voor het schaatsseizoen kan je elke woensdag meedoen met een schaatsspecifieke training. In deze training komen verschillende soorten oefeningen langs. Zo train je conditie, balans, stabiliteit, techniek en kracht. Ook train je veel in de elastieken, waardoor jij je eigen schaatsbeweging steeds meer de baas bent!

SKITS x Sockeloen Aerosokken

In samenwerking met Sockeloen lanceert SKITS dit jaar eenmalig aerosokken. Voor maximaal €22,99 per paar vlieg jij over een paar weken nog harder over de weg! En het staat ook nog eens super gesoigneerd. Bestellen kan tot en met 15 september via de knop inschrijven. De sokken zijn beschikbaar in maat 36-42 (17cm hoog) en maat 43-48 (19cm hoog).

Fietsweekend

In het weekend van 16,17 en 18 september staat er fietsweekend op de planning!

Instaptraining wielrennen

Ben jij een beginnende wielrenner, onervaren in het rijden in groepen of wil je gewoon een keertje wat aandacht aan je techniek schenken? Dan is deze training voor jou!

Skeelertraining

Skeelertraining Diemerpark

NSK wielrennen

Op 18 september is het Nederlandse Studenten Kampioenschappen wegwielrennen. 

Social Cycle

Maandagavond betekend Social Cycle!!

Schaats-droogtraining

Om perfect voorbereid te zijn voor het schaatsseizoen kan je elke woensdag meedoen met een schaatsspecifieke training. In deze training komen verschillende soorten oefeningen langs. Zo train je conditie, balans, stabiliteit, techniek en kracht. Ook train je veel in de elastieken, waardoor jij je eigen schaatsbeweging steeds meer de baas bent!

Introweekend

Ben jij eerstejaars dan is dit weekend speciaal voor jou. Dit weekend leer je SKITS goed kennen en maak je kennis met de andere eerstejaard. We zullen zowel sportactiviteiten maar vooral veel gezelligheid zodat we elkaar goed leren kennen. De PROMO commisie zorgt voor een onvergetelijk weekend dus dit wil je niet missen

Skeelertraining

Skeelertraining Diemerpark

Thema borrel

Beste Borrelaars,

Ronde van het Vondelpark

Op 25 september vind de Ronde van het Vondelpark plaats.

Laatste Social Cycle met Tijdrit

Maandagavond betekend Social Cycle!! 

wielrennen instaptraining

wielrennen instaptraining

Schaats-droogtraining

Om perfect voorbereid te zijn voor het schaatsseizoen kan je elke woensdag meedoen met een schaatsspecifieke training. In deze training komen verschillende soorten oefeningen langs. Zo train je conditie, balans, stabiliteit, techniek en kracht. Ook train je veel in de elastieken, waardoor jij je eigen schaatsbeweging steeds meer de baas bent!

Wielrentraining midden/hoog

Wielrentraining, niveau midden/hoog

Wielrennen instaptraining vrijdag

Wielrennen instaptraining

Skeelertraining

Skeelertraining Diemerpark

Lange zaterdag training (Seizoens afsluiter)

Lange wielrentraining op de zaterdagochtend

Social Special

Maandagavond betekend Social!!

A2 tijdrit

Om het wielerseizoen echt af te sluiten zullen jullie nog een keer alles uit de kast moeten halen tijdens de A2 tijdrit voor de tijdritcompetitie

Schaats-droogtraining

Om perfect voorbereid te zijn voor het schaatsseizoen kan je elke woensdag meedoen met een schaatsspecifieke training. In deze training komen verschillende soorten oefeningen langs. Zo train je conditie, balans, stabiliteit, techniek en kracht. Ook train je veel in de elastieken, waardoor jij je eigen schaatsbeweging steeds meer de baas bent!

Zaterdag schaatstraining

Een training in het weekend voor de hele vereniging. Samen het weekend goed beginnen.  Deze training is ideaal als je eerst lekker wil uitslapen en zonder haast naar de ijsbaan wil komen. De training is voor alle niveaus. Een uurtje samen genieten van het zonnetje. 
 

Eerste social skate

Op 10 oktober is de eerste social skate. We zullen om 19:00 beginnen met eten en om 20:30 beginnen met de warming-up. 

Tijd: 19:00 voor eten en 20:30 als je niet mee-eet. 

Waar: Jaap Eden Baan

Kosten: 9,50 (hoe meer man, hoe goedkoper je kan eten).  

Dinsdag schaatstraining (beginners en halfgevorderden)

Een rustig uur in de avond om je techniek en conditie te verbeteren. 
 

Woensdag ochtend training (gevorderden en snel)

Vroeg in de ochtend heb je het meeste kans op mooi ijs met goed weer. Een ideale combi om harde rondes te rijden of juist te focussen op techniek. 
 

Donderdag (middenniveau en snel)

 

Vrijdag schaatstraining (beginners en halfgevorderden)

Begin je weekend goed met een uur schaatsen op vrijdag. Rustig uur met meestal goed weer waardoor er heerlijk ijs ligt. 
 

Zaterdag schaatstraining

Een training in het weekend voor de hele vereniging. Samen het weekend goed beginnen.  Deze training is ideaal als je eerst lekker wil uitslapen en zonder haast naar de ijsbaan wil komen. De training is voor alle niveaus. Een uurtje samen genieten van het zonnetje. 
 

Social skate

Op 17 oktober is de eerste social skate. We zullen om 19:00 beginnen met eten en om 20:30 beginnen met de warming-up. 

Tijd: 19:00 voor eten en 20:30 als je niet mee-eet. 

Waar: Jaap Eden Baan - Chalet

Kosten: 9,50 (hoe meer man, hoe goedkoper je kan eten).  

Dinsdag schaatstraining (beginners en halfgevorderden)

Een rustig uur in de avond om je techniek en conditie te verbeteren. 
 

Woensdag ochtend training (gevorderden en snel)

Vroeg in de ochtend heb je het meeste kans op mooi ijs met goed weer. Een ideale combi om harde rondes te rijden of juist te focussen op techniek. 
 

Spinnen USC

Geen zin om door de regen en kou te fietsen? Kom spinnen bij het USC en kom fit de winter uit !!

Donderdag (middenniveau en snel)

Een verenigingsuur om je mede SKITSers nog beter te leren kennen en je hoofd leeg te maken van je studie- of werkdag. 
 

Borrel

Beste borrellaars,

Vrijdag schaatstraining (beginners en halfgevorderden)

Begin je weekend goed met een uur schaatsen op vrijdag. Rustig uur met meestal goed weer waardoor er heerlijk ijs ligt. 
 

Zaterdag schaatstraining

Een training in het weekend voor de hele vereniging. Samen het weekend goed beginnen.  Deze training is ideaal als je eerst lekker wil uitslapen en zonder haast naar de ijsbaan wil komen. De training is voor alle niveaus. Een uurtje samen genieten van het zonnetje. 
 

Marathon cup 1

Op 22 oktober aanstaande vindt op de Jaap Eden baan in Amsterdam het op één na grootste schaatsspektakel van het jaar plaats, de opening van het landelijke marathonseizoen van 2022 2023. SKITS kan hier natuurlijk niet ontbreken als grondlegger van één van de landelijke topdivisieploegen die het peleton rijk is. 

Social Skate

Op 24 oktober is er de maandagavond social skate. We zullen om 19:00 beginnen met eten en om 20:30 beginnen met de warming-up, zodat er genoeg tijd is voor het uitbuiken.

Tijd: 19:00 voor eten en 20:30 als je niet mee-eet. 

Waar: Jaap Eden Baan - Chalet

Kosten: 8 euro, bij een lage opkomst kan het eten helaas wel duurder uitvallen.

Dinsdag schaatstraining (beginners en halfgevorderden)

Een rustig uur in de avond om je techniek en conditie te verbeteren. 
 

Woensdag ochtend training (gevorderden en snel)

Vroeg in de ochtend heb je het meeste kans op mooi ijs met goed weer. Een ideale combi om harde rondes te rijden of juist te focussen op techniek. 
 

Spinnen USC

Geen zin om door de regen en kou te fietsen? Kom spinnen bij het USC en kom fit de winter uit !!

Donderdag (middenniveau en snel)

Een verenigingsuur om je mede SKITSers nog beter te leren kennen en je hoofd leeg te maken van je studie- of werkdag. 
 

Vrijdag schaatstraining (beginners en middenniveau)

Begin je weekend goed met een uur schaatsen op vrijdag. Rustig uur met meestal goed weer waardoor er heerlijk ijs ligt. 
 

Zaterdag schaatstraining (alle niveaus)

Een training in het weekend voor de hele vereniging. Samen het weekend goed beginnen.  Deze training is ideaal als je eerst lekker wil uitslapen en zonder haast naar de ijsbaan wil komen. De training is voor alle niveaus. Een uurtje samen genieten van het zonnetje. 
 

Open social

Op 31 oktober is er de maandagavond social skate. We zullen om 19:00 beginnen met eten en om 20:30 beginnen met de warming-up, zodat er genoeg tijd is voor het uitbuiken.

Tijd: 19:00 voor eten en 20:30 als je niet mee-eet. 

Waar: Jaap Eden Baan - Chalet

Kosten: 8 euro, bij een lage opkomst kan het eten helaas wel duurder uitvallen.

Dinsdag schaatstraining (beginners en halfgevorderden)

Een rustig uur in de avond om je techniek en conditie te verbeteren. 
 

Open woensdag schaatstraining (gevorderden en snel)

GRATIS entree!!!! Mits je 24 uur van te voren aanmeld via de site 

Spinnen USC

Geen zin om door de regen en kou te fietsen? Kom spinnen bij het USC en kom fit de winter uit !!

Fysio spreekuur

Nu het schaatsseizoen weer is begonnen en je al een aantal uren op het ijs hebt gestaan, kan het zo maar zijn dat je een blessure op voelt komen... Maar gelukkig hebben we daar fysio's voor! Vanuit de VU hebben wij de mogelijkheid gekregen om gratis inspreekuren te krijgen voor SKITS. Vul deze spreadsheet in voor een afspraak bij een fysiotherapeut van Sportcentrum VU:

Open donderdag schaatstraining (middenniveau en snel)

GRATIS entree!!!! Mits je 24 uur van te voren aanmeld via de site 

Open vrijdag schaatstraining (beginners en middenniveau)

GRATIS entree!!!! Mits je 24 uur van te voren aanmeld via de site 

Open training Team SKITS

Elke eerste zaterdag van de maand organiseert Team SKITS een open training. Deze training zal plaatsvinden in de vorm van een duurrit, welke om 10:00 start vanaf de Kalfjeslaan . Wil je graag een keer met ons meerijden en meer te weten komen over het wedstrijdwielrennen binnen SKITS, dan is dit je kans! We zullen gemiddeld ongeveer 28km/u fietsen. Aanmelden kan via de inschrijfknop.

Open Zaterdag schaatstraining (alle niveaus)

GRATIS entree!!!! Mits je 24 uur van te voren aanmeld via de site 

Peter & Petra de Jong Actieweek

Het is tijd voor actie. Heb jij een uitstekende conditie of een doorzettingsvermogen waar menig SKITS'er jaloers op is? Wil jij jezelf uitdagen of gewoon een keer "lekker" helemaal kapot gaan? Doe dan mee met de Peter & Petra de Jong Trofee. Dit is het competitieve evenement voor tijdens de training.

Social Skate

Op 7 november is er de maandagavond social skate. We zullen om 19:00 beginnen met eten en om 20:30 beginnen met de warming-up, zodat er genoeg tijd is voor het uitbuiken.

Tijd: 19:00 voor eten en 20:30 als je niet mee-eet. 

Waar: Jaap Eden Baan - Chalet

Kosten: 8 euro, bij een lage opkomst kan het eten helaas wel duurder uitvallen.

Dinsdag schaatstraining (beginners en halfgevorderden)

Een rustig uur in de avond om je techniek en conditie te verbeteren. 
 

Spinnen USC

Geen zin om door de regen en kou te fietsen? Kom spinnen bij het USC en kom fit de winter uit !!

Woensdag ochtend training (gevorderden en snel)

Vroeg in de ochtend heb je het meeste kans op mooi ijs met goed weer. Een ideale combi om harde rondes te rijden of juist te focussen op techniek. 
 

Donderdag (middenniveau en snel)

Een verenigingsuur om je mede SKITSers nog beter te leren kennen en je hoofd leeg te maken van je studie- of werkdag. 
 

Vrijdag schaatstraining (beginners en halfgevorderden)

Begin je weekend goed met een uur schaatsen op vrijdag. Rustig uur met meestal goed weer waardoor er heerlijk ijs ligt. 
 

Zaterdag schaatstraining

Een training in het weekend voor de hele vereniging. Samen het weekend goed beginnen.  Deze training is ideaal als je eerst lekker wil uitslapen en zonder haast naar de ijsbaan wil komen. De training is voor alle niveaus. Een uurtje samen genieten van het zonnetje. 
 

Social Skate

Social Skate

Dinsdag schaatstraining (beginners en halfgevorderden)

Een rustig uur in de avond om je techniek en conditie te verbeteren. 
 

Woensdag ochtend training (gevorderden en snel)

Vroeg in de ochtend heb je het meeste kans op mooi ijs met goed weer. Een ideale combi om harde rondes te rijden of juist te focussen op techniek. 
 

Spinnen USC

Geen zin om door de regen en kou te fietsen? Kom spinnen bij het USC en kom fit de winter uit !!

Eerstejaarsactiviteit

Nu zelfs de laatste nazomer toch echt ten einde is gekomen kan dat natuurlijk maar één ding betekenen:

Donderdag (middenniveau en snel)

Een verenigingsuur om je mede SKITSers nog beter te leren kennen en je hoofd leeg te maken van je studie- of werkdag. 
 

Commissie borrel

Beste SKITSers,

Vrijdag schaatstraining (beginners en halfgevorderden)

Begin je weekend goed met een uur schaatsen op vrijdag. Rustig uur met meestal goed weer waardoor er heerlijk ijs ligt. 
 

Zaterdag schaatstraining

Een training in het weekend voor de hele vereniging. Samen het weekend goed beginnen.  Deze training is ideaal als je eerst lekker wil uitslapen en zonder haast naar de ijsbaan wil komen. De training is voor alle niveaus. Een uurtje samen genieten van het zonnetje. 
 

Social skate

Op 21 november is er de maandagavond social skate. We zullen om 19:00 beginnen met eten en om 20:30 beginnen met de warming-up, zodat er genoeg tijd is voor het uitbuiken.

Dinsdag schaatstraining (beginners en halfgevorderden)

Een rustig uur in de avond om je techniek en conditie te verbeteren. 
 

Spinnen USC

Geen zin om door de regen en kou te fietsen? Kom spinnen bij het USC en kom fit de winter uit !!

Road to NSK x woensdagtraining (halfgevorderden / gevorderden)

In het thema van het NSK marathon wat 11 december op de agenda staat wordt deze training gegeven door 2 rijders van Port of Amsterdam! Zij zullen jullie tijdens dit prachtige ochtenduur zo veel mogelijk leren over het marathonschaatsen, waardoor die rondjes van 11 december een eitje worden. Rijd je liever een andere training? Kees is natuurlijk gewoon aanwezig om je te helpen je schaatskunsten te verbeteren.

Donderdag (middenniveau en snel)

Een verenigingsuur om je mede SKITSers nog beter te leren kennen en je hoofd leeg te maken van je studie- of werkdag. 
 

Schaatsweekend

Het is eindelijk zover! Het eerste schaatsweekend van dit seizoen zal zijn van 25 t/m 27 november!!!

Vrijdag schaatstraining (beginners en middenniveau)

Begin je weekend goed met een uur schaatsen op vrijdag. Rustig uur met meestal goed weer waardoor er heerlijk ijs ligt. 
 

Zaterdag schaatstraining (alle niveaus)

Een training in het weekend voor de hele vereniging. Samen het weekend goed beginnen.  Deze training is ideaal als je eerst lekker wil uitslapen en zonder haast naar de ijsbaan wil komen. De training is voor alle niveaus. Een uurtje samen genieten van het zonnetje. 
 

Social Skate

Op 28 november is er de maandagavond social skate. We zullen om 19:00 beginnen met eten en om 20:30 beginnen met de warming-up, zodat er genoeg tijd is voor het uitbuiken.

Dinsdag schaatstraining

Een rustig uur in de avond om je techniek en conditie te verbeteren. 
 

Marathon 30 november

Op woensdag 30 november vindt er weer een marathon plaats op onze mooie Jaap Eden baan. Ben jij geïnteresseerd of benieuwd naar hoe het is om een marathon te rijden, dan is dit je kans om het gratis uit te proberen!

Woensdag schaatstraining midden- hoog

Vroeg in de ochtend heb je het meeste kans op mooi ijs met goed weer. Een ideale combi om harde rondes te rijden of juist te focussen op techniek. 
 

Spinnen USC

Geen zin om door de regen en kou te fietsen? Kom spinnen bij het USC en kom fit de winter uit !!

Road to NSK X donderdag schaatstraining (middenniveau en snel)

In het thema van het NSK marathon wat 11 december op de agenda staat wordt deze training gegeven door 2 rijders van Port of Amsterdam! Zij zullen jullie tijdens dit prachtige middaguur zo veel mogelijk leren over het marathonschaatsen, waardoor die rondjes van 11 december een eitje worden. Rijd je liever een andere training? Kees is natuurlijk gewoon aanwezig om je te helpen je schaatskunsten te verbeteren.

Borrel

Op donderdag 4 december heeft SKITS een Borrel voor alle SKITS leden 

Vrijdag schaatstraining (beginners en middenniveau)

Begin je weekend goed met een uur schaatsen op vrijdag. Rustig uur met meestal goed weer waardoor er heerlijk ijs ligt. 
 

Open training Team SKITS

Elke eerste zaterdag van de maand organiseert Team SKITS een open training. Deze training zal plaatsvinden in de vorm van een duurrit, welke om 10:00 start vanaf de Kalfjeslaan . Wil je graag een keer met ons meerijden en meer te weten komen over het wedstrijdwielrennen binnen SKITS, dan is dit je kans! We zullen gemiddeld ongeveer 28km/u fietsen. Aanmelden kan via de inschrijfknop.

Zaterdag schaatstraining (alle niveaus)

Een training in het weekend voor de hele vereniging. Samen het weekend goed beginnen.  Deze training is ideaal als je eerst lekker wil uitslapen en zonder haast naar de ijsbaan wil komen. De training is voor alle niveaus. Een uurtje samen genieten van het zonnetje. 
 

Sinterklaas social

SPECIAL SOCIAL SKATE

Dinsdag avondtraining (beginners/midden)

Een rustig uur in de avond om je techniek en conditie te verbeteren. 
 

Woensdagochtendtraining (midden/snel)

Vroeg in de ochtend heb je het meeste kans op mooi ijs met goed weer. Een ideale combi om harde rondes te rijden of juist te focussen op techniek. 
 

Spinnen USC

Geen zin om door de regen en kou te fietsen? Kom spinnen bij het USC en kom fit de winter uit !!

Donderdag training (midden/snel)

Een verenigingsuur om je mede SKITSers nog beter te leren kennen en je hoofd leeg te maken van je studie- of werkdag. 
 

Vrijdagavondtraining (beginners/midden)

Begin je weekend goed met een uur schaatsen op vrijdag. Rustig uur met meestal goed weer waardoor er heerlijk ijs ligt. 
 

Zaterdag training (alle)

Een training in het weekend voor de hele vereniging. Samen het weekend goed beginnen.  Deze training is ideaal als je eerst lekker wil uitslapen en zonder haast naar de ijsbaan wil komen. De training is voor alle niveaus. Een uurtje samen genieten van het zonnetje. 
 

NSK marathon 2020-2022

Op zondag 11 december is het zover: het NSK Marathonschaatsen op de Jaap Edenbaan! In vier verschillende categorieën zal er gestreden worden voor de titel van Nederlands Studenten Kampioen 2020-2022. Van beginner tot Topdivisie, er is voor iedereen plek!

Peter & Petra de Jong Actieweek

Het is tijd voor actie. Heb jij een uitstekende conditie of een doorzettingsvermogen waar menig SKITS'er jaloers op is? Wil jij jezelf uitdagen of gewoon een keer "lekker" helemaal kapot gaan? Doe dan mee met de Peter & Petra de Jong Trofee. Dit is het competitieve evenement voor tijdens de training.

Social Skate

Lieve SKITSers,

Dinsdagavond training (beginners/midden)

Een rustig uur in de avond om je techniek en conditie te verbeteren. 
 

Spinnen USC

Geen zin om door de regen en kou te fietsen? Kom spinnen bij het USC en kom fit de winter uit !!

Woensdagochtend snelle training met Peter en Petra de jong

Vroeg in de ochtend heb je het meeste kans op mooi ijs met goed weer. Een ideale combi om harde rondes te rijden of juist te focussen op techniek. Je kan deze keer meedoen met de Peter en Petra de Jong , dus ga de uitdaging met jezelf aan en geniet van je eigen snelle rondes.
 

Borrel poollokaal de gracht

Beste Borrellaars,

Donderdag training met Peter en Petra de jong
Vrijdag schaatstraining (beginners en halfgevorderde) met de optie om mee te doen met de Petra en Peter de Jong

Begin je weekend goed met een uur schaatsen op vrijdag. Rustig uur met meestal goed weer waardoor er heerlijk ijs ligt. 
 

Social Skate

Lieve SKITSers,

Dinsdag avond rondje rechtsom

Dinsdag 20 december is het zo ver: Rondje rechtsom. Op dit rustige uur kan je samen met Kees en andere schaatsers een uur lang rechtsom rondjes gaan schaatsen. Ontiegelijk goed voor je techniek en vooral erg leuk!

 

Spinnen USC

Geen zin om door de regen en kou te fietsen? Kom spinnen bij het USC en kom fit de winter uit !!

Woensdagochtend snelle training

Vroeg in de ochtend heb je het meeste kans op mooi ijs met goed weer. Een ideale combi om harde rondes te rijden of juist te focussen op techniek. 
 

Donderdag training (alle niveaus)

Een verenigingsuur om je mede SKITSers nog beter te leren kennen en je hoofd leeg te maken van je studie- of werkdag. 
 

Vrijdag schaatstraining (beginners en halfgevorderde)

Begin je weekend goed met een uur schaatsen op vrijdag. Rustig uur met meestal goed weer waardoor er heerlijk ijs ligt. 
 

Zaterdag training
Dinsdag avondtraining (beginners/midden)

Een rustig uur in de avond om je techniek en conditie te verbeteren. 
 

Nieuwjaarsdiner

Lieve SKITSers,

Open training Team SKITS

Elke eerste zaterdag van de maand organiseert Team SKITS een open training. Deze training zal plaatsvinden in de vorm van een duurrit, welke om 10:00 start vanaf de Kalfjeslaan . Wil je graag een keer met ons meerijden en meer te weten komen over het wedstrijdwielrennen binnen SKITS, dan is dit je kans! We zullen gemiddeld ongeveer 28km/u fietsen. Aanmelden kan via de inschrijfknop.

Zaterdag training (alle)

Een training in het weekend voor de hele vereniging. Samen het weekend goed beginnen.  Deze training is ideaal als je eerst lekker wil uitslapen en zonder haast naar de ijsbaan wil komen. De training is voor alle niveaus. Een uurtje samen genieten van het zonnetje. 
 

Social skate

De eerste social skate van 2023!!! 

Dinsdag avondtraining (beginners/midden)

Een rustig uur in de avond om je techniek en conditie te verbeteren. 
 

Woensdag schaatstraining midden- hoog

Vroeg in de ochtend heb je het meeste kans op mooi ijs met goed weer. Een ideale combi om harde rondes te rijden of juist te focussen op techniek. 
 

Spinnen USC

Geen zin om door de regen en kou te fietsen? Kom spinnen bij het USC en kom fit de winter uit !!

Donderdag training (midden/snel)

Een verenigingsuur om je mede SKITSers nog beter te leren kennen en je hoofd leeg te maken van je studie- of werkdag. 
 

Vrijdagavondtraining (beginners/midden)

Begin je weekend goed met een uur schaatsen op vrijdag. Rustig uur met meestal goed weer waardoor er heerlijk ijs ligt. 
 

Zaterdag training (alle)

Een training in het weekend voor de hele vereniging. Samen het weekend goed beginnen.  Deze training is ideaal als je eerst lekker wil uitslapen en zonder haast naar de ijsbaan wil komen. De training is voor alle niveaus. Een uurtje samen genieten van het zonnetje. 
 

NSK- Allround

NSK Allround 2023
📆 14 & 15 januari
📍 IJsbaan Twente, Enschede
💶 +/- €35 (+/- €60,- incl. diner en overnachting)

Open week

Van 16 tm 21 januari is de open week van SKITS!  Dit is de kans om een keertje te kijken of SKITS iets voor jou is van beginner, tot gevordenden, iedereen is welkom bij SKITS. Je kan de sfeer komen proeven bij de vele trainingen of je kan langskomen op de borrel. 

Open Social Skate

Het is open week en dat betekend nieuwe gezichten op de social! 🤩😜

Open woensdag schaatstraining midden- hoog

Open week = gratis entree voor SKITS-leden mits je staat aangemeld op de site (dit kan tot uitelijker dinsdag 17 januar 15:00 uur)

Spinnen USC

Geen zin om door de regen en kou te fietsen? Kom spinnen bij het USC en kom fit de winter uit !!

Open donderdag training (midden/snel)

Open week = gratis entree voor SKITS-leden als je staat ingeschreven op de site (dit kan tot uiterlijk woensdag 18 januari 16:00 uur)

Open borrel

Lieve Skitsers en aanstaande Skitsers!

Open vrijdagavondtraining (beginners/midden)

Open week = gratis entree voor SKITS-leden mits je staat aangemeld op de site ( aanmelden voor gratis entree kan t/m donderdag 19 januari 16uur.)

Open Zaterdag training (alle)

Open week = gratis entree voor SKITS-leden mits je staat aangemeldn op de site (aanmelden voor gratis entree kan t/m vrijdag 20 januari 16 uur)

Social Skate

Bekendmaking Skitsytrip!!! 🤩

Dinsdag avondtraining (beginners/midden)

Een rustig uur in de avond om je techniek en conditie te verbeteren. 
 

Dinsdagochtend rondje rechtsom

Dinsdag 24 januari is het zo ver: Rondje rechtsom. van 7:30 tot 9:00 Op dit rustige uur kan je samen met Kees en andere schaatsers een uur lang rechtsom rondjes gaan schaatsen. Ontiegelijk goed voor je techniek en vooral erg leuk!

 

Woensdag schaatstraining midden- hoog

Vroeg in de ochtend heb je het meeste kans op mooi ijs met goed weer. Een ideale combi om harde rondes te rijden of juist te focussen op techniek. 
 

Spinnen USC

Geen zin om door de regen en kou te fietsen? Kom spinnen bij het USC en kom fit de winter uit !!

Donderdag training (midden/snel)

Een verenigingsuur om je mede SKITSers nog beter te leren kennen en je hoofd leeg te maken van je studie- of werkdag. 
 

Vrijdagavondtraining (beginners/midden)

Begin je weekend goed met een uur schaatsen op vrijdag. Rustig uur met meestal goed weer waardoor er heerlijk ijs ligt. 
 

Womencup van Hogerop

Over een paar weken is het zo ver: de befaamde Womens Cup van Hogerop. Iedere vrouw kan gratis !! een 500 en 1000 meter rijden. Zelfs zonder licentie!

Zaterdag training

Een training in het weekend voor de hele vereniging. Samen het weekend goed beginnen.  Deze training is ideaal als je eerst lekker wil uitslapen en zonder haast naar de ijsbaan wil komen. De training is voor alle niveaus. Een uurtje samen genieten van het zonnetje. 
 

IUT Team Sprint

Op zondag 29 januari gaat het IUT Teamsprint plaatsvinden. Je kan samen met een team van 4 rijders meedoen in Rotterdam ! 

Social Skate

Lieve SKITSers,

Spinnen USC

Geen zin om door de regen en kou te fietsen? Kom spinnen bij het USC en kom fit de winter uit !!

Borrel bar Bukowski

Beste borrellaars, 

Winterreis

De SKITS winterreis komt er weer aan! Van 4 tot 11 februari gaan wij ijs, sneeuw en de apres-ski opzoeken op een mooie plek in het buitenland. Of je nou als een echte marathonrijder over het ijs glijdt of dat je nauwelijks weet wat een pizzapunt is, met je mede-SKITSers wordt het altijd gezellig.
Dit jaar gaan we naar Lipno nad Vltavou in Tsjechië. Dit dorp ligt aan het Lipnomeer, waar elk jaar een speciale sectie van het meer wordt geprepareerd voor schaatsers. Het grenst ook aan een (klein) skigebied met nog een groter skigebied op 30 minuten rijden en bovendien kan je er ook nog langlaufen. Er is dus voor iedereen wat te doen!

Open training Team SKITS

Elke eerste zaterdag van de maand organiseert Team SKITS een open training. Deze training zal plaatsvinden in de vorm van een duurrit, welke om 10:00 start vanaf de Kalfjeslaan . Wil je graag een keer met ons meerijden en meer te weten komen over het wedstrijdwielrennen binnen SKITS, dan is dit je kans! We zullen gemiddeld ongeveer 28km/u fietsen. Aanmelden kan via de inschrijfknop.

Social Skate

Lieve SKITSers, 

Spinnen USC

Geen zin om door de regen en kou te fietsen? Kom spinnen bij het USC en kom fit de winter uit !!

4 x 1 of 4 x 1.5

Op 12 februari vindt de 4 x 1 of de 4 x 1.5 plaats op de Jaap Eden Baan. Met een team van 4 man ga je een uur of anderhalf uur zo veel mogelijk rondjes rijden. Dit doe je doormiddel van aflossingen. Zo kan iemand bijvoorbeeld 1 ronde rijden en dan is de beurt aan de volgende. Het team dat de meeste rondes heeft, wint :) 

CK schoonrijden 2023

Als SKITS’er kun jij natuurlijk als geen ander dansen, glijden en zwieren over het ijs. Maar welke SKITS’er is er nou het best in dit zwieren. Op 13 februari gaat de WedCie dat bepalen en kun jij jouw talent als schoonrijder of schoonrijdster laten zien. Anders dan bij het hardrijden gaat het bij het schoonrijden niet om snelheid maar om stijl. Je hoeft daarom ook niet je rubberen wedstrijdpak uit de kast te halen maar mag juist naar de schaatsbaan komen in jouw meest traditionele schoonrij outfit. Want zeg nou zelf, welke SKITS’er heeft er niet zo’n mieters pakje in de kast hangen?

Skeuveltoernooi

Op 18 en 19 Februari zal het meest epische landelijke schaatstoernooi plaatsvinden in het mooie Enschede. Houd deze data dus vrij voor het Skeuveltoernooi! Episch feest 🕺🏼 en overnachting in de blokhutten op de campus van de Universiteit Twente inbegrepen! Van deze overnachting zal SKITS zelfs een deel vergoeden 😍🤩 geef wel in het inschrijfformulier aan dat je wil overnachten. 

Peter & Petra de Jong Actieweek

Het is tijd voor actie. Heb jij een uitstekende conditie of een doorzettingsvermogen waar menig SKITS'er jaloers op is? Wil jij jezelf uitdagen of gewoon een keer "lekker" helemaal kapot gaan? Doe dan mee met de Peter & Petra de Jong Trofee. Dit is het competitieve evenement voor tijdens de training.

Eerstejaarsactiviteit

To be continued... hou deze datum alvast vrij 

Clubkampioenschap schaatsen van SKITS

Op 18 maart in de avond vindt het clubkampioenschap van SKITS plaats. Deze wedstrijd met al je favoriete SKITSers wil je natuurlijk niet missen. Informatie volgt nog, maar blok alvast deze datum in je agenda.

Batavierenrace 51e editie

Lieve SKITSers,

Lustrum week

LUSTRUMJAAR

Fietsweekend ardennen

Hou deze data maar vrij voor een weekendje fietsen in de Ardennen ;)

Am-Pa

Am-Pa

Zomerreis

Zomerreis

Sponsoren