U bent hier:

FC-Winterreis apès-ski borrel

FC-Winterreis apès-ski borrel
Datumdonderdag 4 februari 2021

Join Zoom Meeting
https://zoom.us/j/93710831300?pwd=V1F5amIwQlpjWE1LYkVraExrNzczQT09
Meeting ID: 937 1083 1300
Passcode: 052300

Donderdagavond 4 februari om 20.30 uur is het tijd voor de après-ski borrel, het allerleukste winterreisonderdeel!! Geen inspanningen nodig dus, maar alleen het genot van winterse alcoholische versnaperingen, sehr tolle Oostenrijkse muziek en een spannende wedstrijd… Het wordt een Winterreis-FC samenwerking, dus het belooft een spektakel te worden!

Allereerst zul je worden voorzien van een heerlijk winters cocktailpakket. Dit is af te halen vanaf woensdag 3 februari 18:00 vanaf de volgende drie locaties:
* Pierre Lallementstraat (Naast Amstelstation)
* Deurloosstraat (Rivierenbuurt)
* Cornelis Lelylaan (Naast station Lelylaan)
Stuur uiterlijk woensdag 17:00 een appje naar Eva Schepers om aan te geven op welk van deze plekken en hoe laat ongeveer je je pakketje wil ophalen. Geef het ook even aan als je ook een pakket wil meenemen voor iemand anders!

Daarnaast hoort er bij een goede après-ski avond natuurlijk een gekke wedstrijd, waarbij een echte Oostenrijkse prijs binnen te slepen is. Met andere woorden, het is tijd voor een SKITS Got Talent! Om mee te doen aan deze wedstrijd geef je je via deze pagina op als duo (schrijf je wel allebei in!) en laat je je fantasie los op de opdracht hieronder. Mocht je geen partner kunnen vinden, vul dat dan in op het formulier, dan zullen wij je helpen iemand te vinden. Als je je niet durft te wagen aan deze wedstrijd, kun je je ook gewoon inschrijven voor de borrel.

En last but not least, trek vooral je lelijkste (après)ski kleding aan zodat het een kleurrijk plaatje wordt.

SKITS Got Talent opdracht

Je bent gisteren uitgegaan in de Gieter, nadat alles eindelijk weer open mocht na de coronacrisis. Het was dan ook een hele goede avond … Nu wordt je wakker op de skipiste. In je gezelschap is alleen een Oostenrijkse blondine in dirnl/ Jodelende Oostenrijker in lederhosen. Om je heen vind je in ieder geval nog:

  • Ski’s
  • Fles jägermeister/schnapps of andere favoriete drank
  • Een echte foute feestoutfit
  • Sneeuwpop
  • Pot pindakaas

Hoe voel je je nu?/Wat ga je nu doen? Maak een lied/toneelstuk/rap/vlog/… Leg dit vast in een filmpje van max. 5 minuten. Je mag de opdracht vrij interpreteren, dus wees lekker creatief. Als je twijfelt: gewoon doen! Je krijgt natuurlijk punten voor originaliteit, maar ook voor het verwerken van meer aspecten van het verhaal in je filmpje. Inleveren kan via deze link . Het maakt niet uit of jullie dit samen in real life doen of online een filmpje/opname maken.

Belangrijk: film horizontaal!

Sponsoren