Zomerreis

Datum: 06 augustus t/m 14 augustus

Zomerreis 2021

Het ziet er buiten dan misschien wel niet zo uit, maar de zomer staat alweer voor de deur. De kilometers worden weggevreten, op Strava vliegen de kudo’s om de oren. Dat kan natuurlijk maar een ding betekenen: de SKITS zomerreis 2021 komt eraan! Ook dit jaar is de commissie weer hard bezig met het organiseren van een prachtige week wielrennen en vakantievieren in een mooi fietsgebied. Deze zal dit jaar plaatsvinden van vrijdagavond 6 tot zaterdagavond 14 augustus. Blok in je agenda, vraag vrij van werk, want hier wil je bij zijn!! Fietsen onder de Franse zon, terrassen onder de Franse zon, vakantie vieren onder de Franse zon!

Aanbetaling

Als de versoepelingen doorgaan zoals we nu voorzien, gaat de reis naar (je raadt het niet) de Franse Alpen. Dit belooft prachtig klimmen en heerlijk vertoeven te worden. De inschrijvingen gaan open op 24 mei en sluiten op 4 juli. Je aanmelding is definitief nadat je een aanbetaling van €250 hebt gedaan. 4 juli is de uiterste datum om je aanbetaling te doen en ook de uiterste kosteloze afmelddatum. We verwachten dat deze week ongeveer €375 gaat kosten, de rest wordt achteraf geïncasseerd.

Let op: Je inschrijving is definitief na de aanbetaling. Je kunt het bedrag overmaken vanaf 31 mei 2021 naar NL30RABO0113186002 t.n.v. A.S.S.W.S.V. SKITS, met in de beschrijving 'Zomerreis *naam*'.

Let op 2.0: Er kunnen maar 25 mensen mee dus meld je snel aan!

Leden die zijn ingeschreven:

  Sponsoren

  36
  Jaap Eden
  SVU
  Hyro Sports
  USC
  SSA

  Realisatie: verenigingenweb