Zomerreis

Datum: 08 augustus t/m 13 augustus

Zomerreis 2021

Het ziet er buiten dan misschien wel niet zo uit, maar de zomer staat alweer voor de deur. De kilometers worden weggevreten, op Strava vliegen de kudo’s om de oren. Dat kan natuurlijk maar een ding betekenen: de SKITS zomerreis 2021 komt eraan! Ook dit jaar is de commissie weer hard bezig met het organiseren van een prachtige week wielrennen en vakantievieren in een mooi fietsgebied. Door wat last-minute veranderingen in de Franse coronaregelgeving vindt de reis plaats in Zuid-Limburg van zondag 8 tot vrijdag 13 augustus.

Aanbetaling

Als de versoepelingen doorgaan zoals we nu voorzien, gaat de reis naar (je raadt het niet) de Franse Alpen. Dit belooft prachtig klimmen en heerlijk vertoeven te worden. De inschrijvingen gaan open op 24 mei en sluiten op 4 juli. Je aanmelding is definitief nadat je een aanbetaling van €250 hebt gedaan. 4 juli is de uiterste datum om je aanbetaling te doen en ook de uiterste kosteloze afmelddatum. We verwachten dat deze week ongeveer €280gaat kosten, de rest wordt achteraf geïncasseerd.

Let op: Je inschrijving is definitief na de aanbetaling. Je kunt het bedrag overmaken vanaf 31 mei 2021 naar NL30RABO0113186002 t.n.v. A.S.S.W.S.V. SKITS, met in de beschrijving 'Zomerreis *naam*'.
 

Leden die zijn ingeschreven:

  Sponsoren

  36
  USC
  Jaap Eden
  SSA
  SVU
  Hyro Sports

  Realisatie: verenigingenweb