U bent hier:

Skeuveltoernooi

Skeuveltoernooi
Georganiseerd doorD.S.V. de Skeuvel
LocatieEnschede
Datumzaterdag 26 februari 2022 tot zondag 27 februari 2022

Beste SKITSsers,

Het Skeuveltoernooi 2022 komt eraan! Dit vindt plaats op 26 en 27 februari 2022 op IJsbaan Twente in Enschede! Je kan voor zowel het sprint- als allround kiezen, en ook een eendaags- of tweedaags toernooi zijn beiden mogelijk. De keuze is reuze, dus voor ieder wat wils! Daarnaast is het ook mogelijk te overnachten in de welbekende blokhutten op de UT. Zo kan er (onder voorbehoud) tot in de late uurtjes gefeest worden in de Toren. Op de zondag is er daarnaast een gezellige dagactiviteit.
Inschrijven kan vanaf maandag 10 januari 12:55 via https://skeuvel.nl/toernooi/. De kosten voor het toernooi zijn voor allround €34.50, voor sprint €29.50 en voor eendaags €19.50.

Let op: deze inschrijving gaat niet op basis van persoonlijk record zoals bij de NSK’s. De inschrijving gaat op basis van moment van inschrijving. Mocht het toernooi binnen een kwartier vol zitten, zal er geloot worden.

Ben jij student en/of lid van een studentenschaatsvereniging? Dan is dit toernooi wat voor jou! Zet 10 januari 12:55 in je agenda en blijf op de hoogte via onze instagram (https://www.instagram.com/skeuveltoernooi/)!

Tot in februari!

Liefs,
De Skeuveltoernooicommissie 2022

Sponsoren