U bent hier:

CK Schaatsen

CK Schaatsen
Georganiseerd doorDe WedCie
LocatieJaap Eden IJsbaan om 19.20
Datumzondag 13 maart 2022

Op 13 maart is het zover het enige echte clubkampioenschap schaatsen! Het CK is het ultieme moment om jezelf te meten tenopzichte van je schaatsmaatjes!

Op het CK is er de mogelijkheid tot het rijden van 3 verschillende afstandsparen!

100m/300m de korte afstanden! Voor de beginnende schaatsers en iedereen die het leuk lijkt om een keer een wedstrijd te starten!

500/700m

500m/1500m de klassieker! Op dit paar zal het eindklassement voor clubkampioenschap bepaald worden.

Massastart

Afsluitend aan de afstanden is er ook nog een massastart indien de tijd het toelaat! In de massastart zal iedereen gelijktijdig starten. De C's zullen het eerst stoppen met de wedstrijd vervolgens de B's en tot slot zal er bij de A's gekoersd worden voor clubkampioen Massastart!

 

A: 25 ronden voor de marathon rijders

B: 15 ronden voor de langebaanrijders en leden met enige marathon ervaring

C: 5 ronden voor iedereen die het leuk lijkt om een keertje mee te doen aan een massastart maar geen ervaring heeft met het rijden van langere afstanden of een marathon.

Voor de massastart is het noodzakelijk snijvaste kleding te dragen. Snijvaste handschoenen, enkelbeschermers en een helm (geen fietshelm) zijn verplicht! Helm en handschoenen worden voorzien door de SKITS, maar je moet wel zelf zorgen voor enkelbeschermers.

Let op! Heb je een KNSB- relatienummer? Dan kun je, je ook inschrijven via schaatsen.nl, vergeet je dan alleen niet los aan te melden voor de massastart!

Sponsoren