U bent hier:

Inspraakavond

Inspraakavond
LocatieEetcafé Oerknal (USC Universum)
Datumwoensdag 9 februari 2022

Op de halfjaarlijkse ALV werd erg duidelijk dat een inspraakavond over de nieuwe ruimte van SKITS op de ijsbaan en het trainersbeleid voor over een aantal jaar gewenst is. De inspraakavond zal op zeer korte termijn plaatsvinden, namelijk op de avond van 9 februari. De inspraakavond vindt plaats in De Oerknal bij USC Universum en we starten om 19.00u, inloop is mogelijk vanaf 18.30u. 

De onderwerpen die zullen worden besproken in het kort:

  • Ruimte van SKITS op de ijsbaan: grootschalige vernieuwing van het Jaap Eden complex betekent dat de ijshal gesloopt wordt. Op dit moment heeft SKITS een bestuurs- en opslagruimte in de ijshal, maar over een jaar zal dit dus niet meer zo zijn. We moeten daarom nadenken over een nieuwe ruimte. Hierbij worden de kosten, de grootte, de aanwezigheid van voorzieningen als een wasbak, maar ook andere voordelen inachtgenomen. Graag krijgt SKITS van haar leden inspraak over de precieze invulling van deze ruimte. In de komende dagen zullen op deze pagina stukken volgen zodat jullie een concreter idee krijgen wat de variabelen zijn binnen de mogelijkheden.
  • Trainersbeleid: Al jaren lang worden bijna alle trainingen van SKITS gegeven door Kees, Kees is in dienst bij de SVU en tot nu toe was altijd de regeling dat wij een bedrag betalen aan de SVU voor de trainingen van Kees en dat de SVU zijn salaris betaalt. Over een paar jaar gaat Kees met pensioen en het is belangrijk dat de overgang naar nieuwe trainers soepel verloopt. Daarom horen we graag jullie mening over wat voor soort trainers en moeten komen (extern, SKITS-leden of door SKITS opgeleid etc.), wat de kwaliteiten van deze trainers moet zijn en hoe de invulling van de trainingen eruit moet komen te zien.

De stukken kun je vinden via Mijn Vereniging - ALV en stukken.

Graag ontvangen wij jullie in grote getalen, jullie ideeën zijn van groot belang om deze twee onderwerpen in de nabije toekomst zo goed mogelijk uit te werken! Mocht je er niet fysiek bij kunnen zijn omdat je bijvoorbeeld in quarantaine zit, dan bieden we de mogelijkheid om aanwezig te zijn via Zoom. De link daarvoor kun je hieronder vinden.

SKITS Amsterdam is inviting you to a scheduled Zoom meeting.

Topic: Inspraakavond
Time: Feb 9, 2022 07:00 PM Amsterdam

Join Zoom Meeting
https://us06web.zoom.us/j/84209388052?pwd=OENWT2s5RTkwTmI5VHBtZFhJQjV4Zz09

Meeting ID: 842 0938 8052
Passcode: inspraak!

Sponsoren