U bent hier:

Ontwerpwedstrijd lustrumshirt

Ontwerpwedstrijd lustrumshirt
Datummaandag 9 mei 2022

Volgend jaar is het weer zover. SKITS gaat dan een lustrumjaar vieren. Op 9 mei 2023 zal SKITS 20 kaarsjes uitblazen en dat betekent dat er weer groots uitgepakt gaat worden. Speciaal voor deze gelegenheid zal er een lustrum wielershirt komen. Het ontwerp voor dit shirt zal nog gemaakt moeten worden en daar is jullie hulp hard bij nodig. 

Om deze reden is de enige echte SKITS lustrumwielershirt ontwerpwedstrijd bij deze geopend! Onderaan dit bericht vind je een leeg template waarop je het shirt kan maken. Houd in je ontwerp rekening met een aantal sponsors op de voorkant en op de zakken achter. Deze zullen nog op het shirt komen te staan. Een voorbeeld van het huidige wielershirt van SKITS kan je zien door hier te klikken. 

De deadline voor het inleveren van je ontwerp is 10 april 2022 om 00.00 uur. Je ontwerp kan je insturen naar lustrum@skits.nl

Na deze deadline zal er kunnen worden gestemd op het mooiste design en deze zal dan op 9 mei 2022 tijdens de social en op de 19e verjaardag van SKITS bekend gemaakt worden!

Sponsoren