U bent hier:

CK schoonrijden 2023

CK schoonrijden 2023
Georganiseerd doorde WedCie
LocatieJaap Eden ijsbaan
Datummaandag 13 februari 2023

Als SKITS’er kun jij natuurlijk als geen ander dansen, glijden en zwieren over het ijs. Maar welke SKITS’er is er nou het best in dit zwieren. Op 13 februari gaat de WedCie dat bepalen en kun jij jouw talent als schoonrijder of schoonrijdster laten zien. Anders dan bij het hardrijden gaat het bij het schoonrijden niet om snelheid maar om stijl. Je hoeft daarom ook niet je rubberen wedstrijdpak uit de kast te halen maar mag juist naar de schaatsbaan komen in jouw meest traditionele schoonrij outfit. Want zeg nou zelf, welke SKITS’er heeft er niet zo’n mieters pakje in de kast hangen?

uLS4G2NyqxGRar7s07-AojDddQDE5ZJWZKte9XVpU8lVlZtmEItCcRaW-SYLiBd0IZVKAIlUUXUFB8g23ZON3pO9NXFWfSUuA8D4Up9kcB518BvOXKZ37z_yJXROpAMlPcqC7_xETJkJAlvle3FZPv_9hFX3m1o7JAA9T3jAv-h4VFOee5p4o78paGmJsw

Dus wil jij Clubkampioen Schoonrijden worden en voor eeuwig worden vastgelegd als DE meest stijlvolle schaatser van SKITS of wil jij de prijs voor de mooiste outfit winnen? Zoek dan een mede schoonrijder en ga snel oefenen met elkaar om op 13 februari te laten zien wat jullie samen kunnen. 

Kan je geen maatje vinden maar wil je wel graag meedoen, schrijf je dan ook in en de WedCie zal je koppelen aan een andere charmante schoonrijder of rijdster. Dus twijfel niet en schrijf je snel in.

Sponsoren