U bent hier:

Commissiebedankavond

Commissiebedankavond
Datumvrijdag 9 juni 2023

Lieve commissieleden, 

Net zoals elk jaar zijn wij als bestuur jullie ontiegelijk dankbaar voor alle inzet voor onze vereniging. Wij waarderen het erg dat jullie zo veel mooie dingen organiseren met elkaar. Daarom willen wij jullie bedanken met een leuke avond: de commisiebedankavond. Omdat veel van jullie op 26 mei niet konden, hopen wij dat de nieuwe datum beter uitkomt. 

Op vrijdag 9 juni hebben wij(kick) boxclinic. Deze avond begint om 19:00 uur. Dan gaan we met elkaar wat kleine hapjes eten en wat lekkers drinken. ( Omdat dit zo dicht bij de clinic zit is het niet handig een grote maaltijd te eten. Zorg dat je thuis dus ook al iets gegeten hebt.) Tijdens het eten hebben we tijd om met elkaar te praten over alle mooi ervaringen die er zijn gemaakt tijdens de tijd dat je in een commissie zit. 

Om 20:30 hebben we een (kick)- boxclinic van de enige echte Stef van Gelderen. Of we kunnen kicken hang aan de hoeveelheid mensen af. Dit zullen wij jullie ter zijner tijd laten weten. De locatie is bij USC School of Boxing in het Bajeskwartier. 

Tijdens deze clinic worden we ook nog geholpen door een aantal assistenten. Zo leren we alle fijne kneepjes van het boxen. De training duurt tot ongeveer 22:00 uur. Voor deze clinic hoef je alleen maar sportkleding aan te doen en een bidon met drinken mee te nemen. 

Wij hopen jullie allemaal 9 juni te mogen zien en bedanken voor dit jaar. 

Groetjes,

De Boefjes, het XXe bestuur van SKITS

Sponsoren