U bent hier:

Zomercursus: Instroom-doorgroeitraining

Zomercursus: Instroom-doorgroeitraining
Georganiseerd doorBestuur
LocatieSVU Uilenstede
Datumvrijdag 23 augustus 2024

Zomer! Dé tijd om op de racefiets erop uit te trekken. Op je eigen of op een van onze fietsen. In 3 weken leer je de basis van het betere wielrennen. De trainingen zullen plaatsvinden op 11, 14, 18, 21, 25 en 28 juni. Op de dinsdagen vertrekt de training bij het USC Universum en op vrijdag vertrekt deze training bij de SVU Uilenstede

De instroom-doorgroei training is de training waar je het meest van kan leren. Deze training is bedoeld om kennis te maken met de racefiets, goed te oefenen aan je techniek en leert rijden in het peloton. Zo zullen we veel oefenen op bochten, gebruiken we koerselementen om vertrouwd te raken in de groep en letten we goed op elkaar en de andere verkeersgebruikers, zoals we dat altijd horen te doen. Deze training is open voor iedereen die zin heeft om te fietsen (lid of niet-lid, jij bent welkom!) en is ideaal voor de grote middengroep binnen SKITS. Op vrijdagochtend om 9:00 vertrekt deze training bij het Sportcentrum op Uilenstede, zodat er gebruik kan worden gemaakt van de leenfietsen. Deze training zal richting de Middelpolder en de Ouderkerkerplas gaan, waarna je om 10:30 weer terug bent bij Uilenstede.

Tijd: 9:00

Locatie: SVU Uilenstede (als je een fiets wil lenen, mail dan naar Kees > kees@skits.nl)

Kosten: gratis voor leden en niet-leden. Het kost 20 euro voor niet-leden die gedurende de cursus een fiets willen lenen.

Meld je aan op de site om gebruik te maken van de materiaalsubsidie!

Sponsoren