U bent hier:

Lustrum

Beste,

SKITS bestaat op 9 mei dit jaar 20 jaar en dat moet gevierd worden. We doen dit uiteraard niet met een oer-Hollandse kringverjaardag, maar hebben 1,5 week (nee geen meter) aan leuke activiteiten voor jullie in petto. Naast de activiteiten is er ook een almanak, waardoor je tijdens de kringverjaardag van je moeder, oma, tante of vage vriendin toch wat kan laten zien van deze fantastische tijd die je bij SKITS gaat hebben. 

Ben jij benieuwd wat we gaan doen? Wacht dan niet langer en navigeer jezelf door deze lustrum pagina. 

Omdat de gemiddelde student niet meer zonder google maps kan en de SKITS website net zo ingewikkeld is als de kaart van Venetie. Hierbij een routebeschrijving:

*Ben jij benieuwd naar het programma van de Lustrumweek? Klik dan op programma. Hier zie je een overzicht van de week en kun je doorklikken naar de verschillende activiteiten. Hint: De lustrumweek vind plaats van 3-14 mei. 
*Wil je een aandenken aan de afgelopen vijf jaar, een boek met de hoogte en dieptepunten van SKITS of moet je je namenkennis nog opkrikken met het smoelenboek? Klik dan op Almanak. Hier vind je alle informatie over hoe je deze kan bestellen. 
*Wil jij geld verdienen tijdens de lustrumweek? Wacht dan niet langer en klik door naar Passe Partout. Een mooie kans voor diegene die van plan zijn (een groot deel van) alle activiteiten bij te wonen. 
*Nog geen SKITS kleding? Zin om deze zomer enorm te flaneren? De komende 5 jaar een aandenken aan dit lustrum? Navigeer naar Lustrum Shirt en koop snel jouw gave wielersshirt. Let op! Dit kan maar tot 30 maart, dus ben er snel bij. 
*Last but not least. Wil je contact met de leukste commissie die SKITS rijk is? Klik op contact en stuur ons een mail :) 

Bestemming bereikt? Schaf dan nu je Passe Partout aan en koop een almanak en een lustrumshirt. 
Poets vast je dansschoenen, zoek je mooiste pak of gala jurk op en vraag je moeder een snoepzakje te maken voor in de Efteling. 

We gaan er een gouden week van maken en hopen dat JIJ hierbij bent. 

Met feestelijke kusjes van de LustrumCie

Sponsoren