U bent hier:

Almanak

Jeej! SKITS bestaat 20 jaar. Als verjaardagcadeautje krijgt SKITS een lustrumalmanak. Om een Almanak te maken over 20 jaar is wat overdreven. Bovendien heeft 90% van de leden hier geen (actieve) herinnering aan. Daarom is deze almanak een overzicht van de hoogte- en dieptepunten van de afgelopen 5 jaar. Dit zijn dus de 5 jaar sinds het vorige lustrum. Ben je benieuwd naar de 5 jaar ervoor? Tijdens het vorige lustrum is er ook een almanak gemaakt, dus als je een (relatief) oud lid vindt, is er een grote kans dat hij/zij deze nog in de kast heeft staan en daar nu nog eens -al dan niet nostalgisch- in terug kijkt. 

Dit is ook precies waarom je deze almanak wil hebben. Nu is het leuk, omdat de almanak vol staat met herkenbare verhalen en gezichten. De almanak geeft een overzicht van activiteiten waar jij bij was. Je kunt het smoelenboek hanteren om je namen kennis op te krikken (of bij te houden). Je leest wat de commissies fantastisch vonden aan de afgelopen tijd en raakt misschien wel geïnspireerd om zelf in een commissie te gaan, waarvan je stiekem al heel lang dacht: "ah dat lijkt me wel leuk". Daarnaast zijn er leuke extra's om jezelf te vermaken tijdens de (brakke) ochtenden van de lustrumweek. Maar dit is nu. 
Over 5 jaar, 10 jaar, maar misschien ook wel 40 jaar kijk je terug in de almanak en word je herinnerd aan mooie verhalen. Aan betere tijden (vroeger was alles beter toch?). Aan vrienden, die je misschien wel een beetje vergeten was, maar nu toch weer even contact mee zoekt onder het mom van: "Kijk wat ik tegen kom, weet je nog toen...."

Oftewel, 10 euro is het zeker waard. Je wilt hem voor nu, maar je wilt hem ook zeker voor later. 

En ojaa, we hebben uit de wandelgangen begrepen dat deze lustrum almanak nog veeeel mooier wordt dan de vorige! 

Ben je overtuigd dat je een lustrum almanak wilt (of was je dat sowieso al)? De link om hem te bestellen zal hier snel verschijnen

Nog een keer alle informatie op een rijtje:
Wat? Lustrum Almanak: Een boek vol met de hoogte- en dieptepunten van SKITS van de afgelopen 5 jaar. 
Wat kost dat? 10 euro. 
Waarom? Je wilt dit. 
Waar kan ik dit bestellen? Formulier

Bestellen kan tot en met zondag 30 april!

Vragen over de almanak? Stuur een mail aan almanak@SKITS.nl

Sponsoren