U bent hier:

Open Social Skate 21 november

27/09/2016

Lijkt het je leuk om een keertje mee te trainen en mee te eten met SKITS? Schrijf je dan in voor de Open Social Skate van maandag 21 november! Voor mensen die geen eigen schaatsen hebben zijn er leenschaatsen beschikbaar.

Let op: geef je uiterlijk zondag 20 november 20.00 op. Je naam wordt dan doorgegeven aan de kassa zodat je naar binnen kan! 

Social Skate

Iedere maandagavond in de wintermaanden heeft SKITS zijn verenigingsavond tijdens de Social Skate. Op deze avond beginnen we met een gezamenlijke maaltijd in Café JAAP waarna we met z’n allen het ijs op stappen op gezellig te schaatsen. De avond sluiten we uiteraard af met een biertje of een warme chocomel met slagroom, uiteraard weer in Café JAAP!

Tijdens deze Social Skate hebben alle SKITS-leden met een Social Skate pasje GRATIS toegang tot de ijsbaan. Deze maandagavond is hét moment waarop alle SKITSers samen komen: topschaatsers, beginnende schaatsers, wielrenners die eens een keer komen schaatsen en aankomende SKITSers. We eten samen en vervolgens gaan we met z’n allen het ijs op. Lekker schaatsen, hard schaatsen, gezellig kletsend schaatsen? Wat jij wil! Van 20.30 tot 22.00 verzorgt Kees een 'training'. Door omvang van de groep en drukte op het ijs is dit een wat aangepaste training. Tijdens de warming up en 2 verzamelmomenten op het ijs geeft Kees wat algemene technische tips waarmee je aan de gang kunt. Je kan deze training het beste combineren met een andere training, waar meer ruimte is om aan je techniek te werken.

Het programma van de avond ziet er iedere maandag als volgt uit:

Eten  19:30 uur
Warming-up  20:30 uur
Schaatsen  21:00 uur
Chocomel en bier  22:00 uur

Sponsoren