U bent hier:

Kandidaat bestuur '16-'17 stelt zich voor: Daniel Manshanden

30/09/2016

Kandidaat Commissaris Wielrennen '16-'17 Daniel Manshanden!

Twee jaar geleden fietste ik zo'n honderd kilometer per week. Dit deed ik altijd alleen en, na enige maanden, begon dat toch wel saai te worden. Het werd dus tijd om lid te worden van een wielervereniging. Na enige tijd zoeken vond ik SKITS. Ja, dat zag eruit als een leuke vereniging. Zonder ook maar iemand te kennen binnen SKITS werd ik lid met de gedachten om af en toe naar de Social Cycle te gaan en misschien een paar keer per jaar mee te doen aan een Keestraining.

Ondertussen ben ik alweer anderhalf jaar lid van SKITS, fiets ik drie- á vierhonderd kilometer per week (of meer), zit ik al meer dan een jaar met veel plezier in de wedstrijdcommissie, ben ik sinds begin dit jaar lid van Team SKITS (al heb ik helaas nog niet heel veel wedstrijden kunnen rijden door een blessure welke het halve seizoen koste om van te herstellen) en heb ik nog steeds geen meter geschaatst (de afgelopen veertien jaar).

Dat heeft dus allemaal iets anders uitgepakt als van tevoren was gepland. Maar dat zegt ook wel iets over de sfeer binnen SKITS. Het is gewoon een hele leuke vereniging waar je maar terug blijft komen!

Het is zo'n leuke vereniging dat het maar eens tijd wordt om in het bestuur te gaan. Als Commissaris Wielrennen zal ik mij gaan bezighouden met versterken van het wielrennen binnen SKITS (zowel binnen de vereniging zelfs als SKITS landelijk gezien), van de beginner welke nog nooit op een wielerfiets heeft gezeten tot de meest ervaren wedstrijdrenner welke SKITS rijk is. Ook wil ik het beleid van mijn voorganger doorzetten om het wedstrijdwielrennen meer toegankelijk te maken voor alle SKITSers.

En ja, zoals de SKITS-traditie voorschrijft, zal ik dit jaar gaan schaatsen... een paar keer...

Met gesoigneerde groet,
Daniel

Kandidaat Commissaris Wielrennen '16-'17

Sponsoren