U bent hier:

Winst voor Team Port of Amsterdam/SKITS

23/10/2016

WINST KPN marathon cup 1 voor MARK VAN DER HARST 

De eerste week van schaatstrainingen zit er alweer op en de eerste KPN marathoncup is verrreden met succes. Winst voor oud commissaris schaatsen en skeeleren Mark van der Harst! Gefeliciteerd Mark!!

Zie jij dat ook wel zitten, jezelf meten met andere schaatsers uit het hele land? Met SKITS kun je enorm veel wedstrijden rijden, er zijn wedstrijden voor alle niveaus. Waarvan de NSSU-cup wedstrijden de leukste zijn!

Wat is de NSSU-cup?

De NSSU Cup is een competitie waarin Studenten Schaatsverenigingen (ssv's) uit het hele land punten kunnen verdienen door aanwezig te zijn en goede klasseringen te rijden tijdens IUT's en NSK's. Hier zit een verhouding in waardoor meedoen belangrijker wordt dan winnen. SKITS stond (na het NSK en IUT skeeleren) op de 2e plaats met 313 punten! 

Meer weten over wedstrijden rijden, kijk dan op de wedstrijdpagina.

Wat is het SKITS Allround team? 

Het SKITS Allround Team bestaat uit een groep fanatieke schaats(t)ers die onder Kees trainen en wedstrijden rijden. Ze reizen gezamenlijk af naar de IUT's en NSK's. Binnenkort volgt meer informatie over hoe en wanneer je bij dit team kunt instromen! 

Sponsoren