U bent hier:

SKITS winst op IUT Teamsprint!

19/12/2016

Zaterdagavond 17 december werd de Alcedo IUT Teamsprint verreden in de schaatstunnel van Rotterdam. SKITS had twee damesploegen aan de start staan. Anna stond samen met Rigt en Mendy aan de start als #SKITStunnelvisie. Jaira, Marijn en Jorien vormden samen team 'Uhh'.

Een klein verslag van Anna: 'De wedstrijd bestond uit drie ronden. In de eerste twee ronden moest je een zo snel mogelijke tijd rijden. Op basis hiervan werd de derde ronde, die bestond uit de finales, ingedeeld. De eerste ronde reden we een tijd van 1.44, en waren met een tiende sneller dan de nummer twee. In de tweede ronde waren we van opstelling veranderd. Dit had een positief effect; we reden een tijd van 1.43 en waren nog steeds eerste. Toen kwam de finale. Toen werden we toch wat zenuwachtig. Nu wilden we ook winnen! We reden een tijd die nog sneller was, 1.41 en wonnen het toernooi met drie seconden verschil op de nummers 2! Het was een super leuk en gezellig toernooi en we werden gehuldigd door de kerstman!' Bedankt ESSV Alcedo voor de organisatie van dit eerste IUT Teamsprint!