U bent hier:

Reminder: Grote Gegevens Check!

27/03/2017

Het is weer tijd voor de Grote Gegevens Check, oftewel de grote schoonmaak van de SKITS administratie, voorafgaand aan de contributieafschrijving. Het is hierbij de bedoeling dat alle SKITS-leden zélf controleren of hun gegevens nog up-to-date zijn. Ieder SKITS-lid is al meerdere malen gemaild, maar op deze manier nog een extra reminder!!

Wat moet je doen? Log in via de website. Check dan even of je adres, je studentenstatus, onderwijsinstelling en studentnummer kloppen. Zo niet: vul de juiste gegevens in. Doe dit alles vóór 1 april!  Je hebt dus nog maar enkele dagen de tijd! Daarnaast wil ik je vragen om je bewijs van inschrijving van je onderwijsinstelling van je huidige studiejaar (1-9-2016 tot en met 31-8-2017) toe te voegen in het vakje dat hiervoor beschikbaar is. Je bewijs van inschrijving heb je als het goed is aan het begin van het studiejaar gekregen via de mail of post of is anders aan te vragen bij de onderwijsbalie. 

Alléén als je via je gegevens op de website laat weten dat je nog student bent, en je ook volgens het bestand van je instelling als student ingeschreven staat, betaal je daadwerkelijk de contributie voor studenten aan SKITS. Doe je dit niet vóór 1 april zul je dus de contributie voor niet-studenten betalen. 

Lid-af worden?
Een lidmaatschap bij SKITS loopt van 1 april tot 1 april. Mocht je lid af willen worden, dien je dit dus ook vóór 1 april aan te geven door dit afmeldformulier in te vullen. Begin april zul je van mij een officiële bevestiging ontvangen van de beëindiging van je lidmaatschap. Degenen die zich eerder dit jaar al afgemeld hebben, staan al op de lijst voor lid-af per april 2017 en ontvangen ook begin april een officiële bevestiging. Lid af worden kun je alleen door online het afmeldformulier in te vullen. Een mailtje volstaat niet als officiële afmelding. Mocht je je inloggegevens van de site vergeten zijn, kun je daar uiteraard wel altijd om vragen middels een mailtje naar secretaris@skits.nl. 

Heb je verder nog vragen? Mail dan ook even naar secretaris@skits.nl!

Sponsoren