U bent hier:

Materiaalverhuur

SKITS heeft veel materialen tot zijn beschikking die het uitleent aan haar leden. Op deze pagina vind je een overzicht en ook een overzicht van de voorwaarden waartegen wij ze uitlenen. Incasso vind meestal plaats na het inleveren.

Skeelers

SKITS heeft veel leenskeelers klaar liggen. Als de ijsbaan dicht is kan je deze huren van SKITS. Wees wel op tijd omdat het aantal maten beperkt zijn! Tijdens de trainingen kan ook gebruik gemaakt worden van de skeelers, dit is gratis.
De skeelers kosten €7,50 per maand
De voorwaarden voor de verhuur vind je hier (klik)

Als je de skeelers wilt lenen, stuur dan een mailtje naar schaatsen@SKITS.nl.

Schaatsen

Op de ijsbaan liggen heel veel schaatsen die gebruikt kunnen worden tijdens de trainingen. Het gebruik van deze schaatsen is gratis. Het is niet mogelijk om deze schaatsen te huren. Mocht je met SKITS mee gaan naar een wedstrijd kan dit wel in overleg. Stuur hiervoor een mail naar kees@SKITS.nl of spreek trainer Kees de Vrij aan op de baan tijdens de training.

Helmen

SKITS heeft samen met onze sponsor Hyro Sports een heel aantal helmen voor onze leden ter beschikking. De helmen zijn er in twee maten, namelijk S/M en L/XL. De helmen zijn ook te huur, de kosten hiervoor bedragen slechts €15,- per seizoen (winter óf zomer). Als je toch je eigen helm wilt kopen, dan kan dit bij Hyro Sports. Met hen is een speciale afspraak gemaakt zodat je als SKITS lid 20% korting krijgt op elke helm en gratis bedrukking! Deze helmen zijn ook te gebruiken voor tijdens het skeeleren, ze zijn echter ongeschikt als fietshelm!

De voorwaarden kan je hier (klik)vinden. Stuur een mail naar schaatsen@SKITS.nl om deze te reserveren.

Shorttrackijzers

Voor het shorttrack heeft SKITS een beperkt aantal shorttrackijzers die op skeelerschoenen passen. Het aantal is slechts beperkt dus stuur hiervoor tijdig een e-mail. De kosten bedragen €7,50 per maand.

De voorwaarden kan je hier (klik)vinden. Stuur voor het huren van de ijzers een mail naar schaatsen@SKITS.nl

Sponsoren