Inschrijven

Inschrijven klik hier!

Inschrijftermijnen

De inschrijving zal openen op zaterdag 1 februari. Inschrijving voor de early birds kost €5,- en is mogelijk tot en met 1 maart 2020. Vanaf 1 maart zal de inschrijving €7,50 kosten en sluit op 13 maart.  Bijschrijven op de avond zelf is slechts beperkt mogelijk en kost €10.

Inschrijfeisen

Deelnemers zijn alleen deelnamegerechtigd indien:

  • De deelnemer is een voltijd HBO of WO student óf was dit in het voorgaande collegejaar, én;
  • Minimaal 16 jaar en maximaal 30 jaar is.

Indien niet wordt voldaan aan deze eisen is deelname niet toegestaan en bestaat er ook geen recht op restitutie van inschrijfgeld. Let op: wanneer de deelnemer student is aan een HBO-instelling die niet vertegenwoordigd wordt door een OSSO, dient een toeslag te worden betaald van 30%.

Let op:

  • Deelnemers dienen bij opgave zelf in te schatten tot welke categorie zij behoren. De organisatie bepaalt uiteindelijk tot welke categorie iedere deelnemer behoort. Dit wordt gedaan aan de hand van gereden seizoenstijden.
  • mail de organisatie als je niet weet in welke categorie je hoort: nsk@skits.nl
  • De kosten voor deelname bedragen voor de early birds €5,- (01-02-2020 tot en met 01-03-2020, daarna zijn de inschrijfkosten €7,50. Op de wedstrijddag zelf zijn er beperkt aantla plekken beschikbaar voor  €10,-. Betaling gaat via je SSV.
  • Geen lid van een studenten schaatsvereniging? Dan kun je het bedrag overmaken onder vermelding van je naam + NSK Marathon 2020 naar het volgende IBAN nummer: NL30 RABO 0113 1860 02 t.a.v. A.S.S.W.S.V. SKITS. Let er op dat dit geld uiterlijk op 13 maart binnen moet zijn. Anders kun je niet starten.
  • Afmelden kan door een mailtje te sturen naar nsk@skits.nl
  • Ben je in het bezit van een transponder? Geef dit transponder nummer dan door bij de inschrijving.

Let op: kosteloos afmelden kan nog t/m 8 maart.

Het privacybeleid voor dit evenement is hier (klik) te vinden.

Sponsoren

Jaap Eden
SVU
Hyro Sports
SSA
USC
36

Realisatie: verenigingenweb