U bent hier:

Schaatscursussen (Voor niet SKITS-leden)

(Onderstaande info is voor studenten die nog geen lid zijn van SKITS).

Dit seizoen biedt SKITS weer schaatscursussen aan voor studenten, zonder dat je daarvoor meteen lid hoeft te worden!
Heb je (nog) geen eigen schaatsen? Geen probleem, je kunt bij ons een paar schaatsen lenen voor tijdens de training. Mail hiervoor onze trainer: Kees de Vrij. Zijn mailadres is: Kees@Skits.nl. Hij helpt je bij het hok met het uitzoeken van goede schaatsen. 

Cursussen en SKITS lidmaatschap

We bieden een 3-rittenkaart en een 10-rittenkaart aan waarmee je mee kunt doen met enkele van onze schaatstrainingen op de Jaap Eden baan. Een 3-rittenkaart kun je één keer kopen en dient puur als kennismaking met onze vereniging en de sport, mocht je hierna lid worden bij SKITS dan krijg je de kosten van je 3-rittenkaart terug. Een 10-rittenkaart kun je zo vaak aanschaffen als je wilt, maar het is natuurlijk voordeliger om lid te worden bij SKITS. De rittenkaart is één seizoen geldig, dat is dus totdat de ijsbaan sluit aan het einde van maart.

Met een rittenkaart kun je meedoen alle schaatstrainingen die hier te vinden zijn (de Social skate en niet-schaats trainingen zijn alleen voor SKITS leden). Mocht je lid worden van SKITS dan ben je ook welkom bij de Social Skate op maandag (waarbij de toegang tot de ijsbaan gratis is), de spin en wattworks trainingen en veel meer leuke (zomer) traingen, activiteiten en uitjes! Meer informatie over het SKITS lidmaatschap is hier te vinden.

Aanschaf rittenkaarten

Ben je een student en lijkt het je leuk om mee te trainen, maar wil je het graag eerst nog even proberen? klik dan hieronder om een 3- of 10-rittenkaart aan te schaffen:
3-rittenkaart (€9)
10-rittenkaart (€24)
Let op! Deze prijzen zijn puur voor het meedoen aan de trainingen, de toegang tot de ijsbaan is niet inbegrepen.

Voor niet-studenten

Omdat wij een studentensportvereniging zijn kunnen wij alleen schaatscursussen bieden aan studenten. Alumni en promovendi kunnen dus geen gebruik maken van de schaatscursussen van SKITS.

Ben je geen student maar lijkt het je toch leuk om schaatslessen te volgen? Kijk dan eens bij de schaatsschool van de Jaap Eden baan of bij ZTIKZ voor mensen die net zijn afgestudeerd.

Toegang tot de ijsbaan

Via de site van de Jaap Eden baan kun je een rittenkaart aanschaffen voor 10 of 25 ritten of een losse entreekaart kopen. Je moet hoe dan ook van te voren een ticket kopen, deze zijn niet ter plekke bij de kassa te koop.

Sponsoren