Social Skate

Ook dit jaar zal de maandagavond weer in het teken staan van de Social Skate, maar dan in een iets ander jasje (want ja corona..). De Social Skate is de verenigingsavond van SKITS.
We zullen dit jaar de avond beginnen met een gezamenlijke maaltijd bij Scouting Oost 1 (Kruislaan 224-226b).

Na het nuttigen van de maaltijd zullen wij ons richting de Jaap Edenbaan verplaatsen om gezellig met zijn allen te gaan schaatsen. We hopen na 20 oktober de avond weer af te kunnen sluiten met een biertje of warme chocomel op het winterplein van de Jaap!De toegang tot de Jaap Edenbaan gaat dit jaar iets anders. Je kunt je via de site inschrijven voor het eten en voor het schaatsen.

De maandagavond is het moment dat alle SKITSers samen komen: topschaatsers, het schaatsteam, beginnende schaatsers, wielrenners die eens een keer komen schaatsen en potentiële SKITSers.

Onze Kees verzorgt een ‘training’ van 20:30 tot 22:00. Door de omvang van de groep en drukte op het ijs is dit een wat aangepaste training. Er is van 20:30 tot 21:00 een warming-up op de Jaap Edenbaan.

Deze heerlijke maaltijd zal bestaan uit een buffet en kost komend seizoen 5euro (er is op dit moment geen mogelijkheid om te eten voorafgaand aan de Social Skate). Let op: Er is maar plaats voor 20man tijdens het eten en maar ruimte voor 40 toegangen tijdens het schaatsen, dus geef je op tijd op!

Het programma van de avond ziet er iedere maandag als volgt uit:

Eten  19:30 uur
Warming-up  20:30 uur
Schaatsen  21:00 uur
Chocomel en bier  22:00 uur

 

Ps. De maaltijd komt niet vanzelf op tafel. Daarom zijn wij opzoek naar een kookcommissie. Elke week zullen twee leden samen met een bestuurslid koken. Geef je op om een keer te koken door een mailtje te sturen naar schaatsen@skits.nl

Sponsoren

SSA
Jaap Eden
SVU
36
USC
Hyro Sports

Realisatie: verenigingenweb