U bent hier:

Team SKITS

‘Team SKITS is een groep charmante jonge mannen en vrouwen met een voorliefde voor de fiets en de koers.’

Team SKITS is het deel competitieve wielrenners binnen SKITS. Competitief betekent wedstrijden rijden en een studentenploeg is hiervoor het perfecte platform, door een mix van sportiviteit en gezelligheid. Sinds 2018 werken Heren en Dames Team SKITS samen als één Team SKITS!

De dames van Team SKITS komen uit in de funklasse (startlicentie) en bij de amateurs. De heren rijden voornamelijk bij de amateurs, maar er is ook een klein groepje funklasse rijders. De renners en rensters van Team SKITS rijden wedstrijden door het hele land. Ze rijden een divers programma aan klassiekers, criteriums, studentencups en meerdaagse wedstrijden. Een paar keer per jaar wordt wielerwalhalla België opgezocht om deel te nemen aan koersen als de Arden Challenge en de Ronde van Haspengouw. Bij de heren zijn er sinds de oprichting van het team ieder jaar een of meerdere renners doorgestroomd naar het elitepeloton (niveautje onder de profs). De verwachting is dat ook dit jaar iemand de overstap gaat maken. Dit laat zien dat Team SKITS de ideale plek is om je op allerlei vlakken te ontwikkelen als wielrennende student en door te groeien naar een hoog niveau. 

Team SKITS is te bereiken via team@skits.nl of damesteam@skits.nl, en zie ook de Instagram en de Facebookpagina van Team SKITS 

 

Sponsoren