Feestcommissie (FC)

Aanmeldperiode:
De FC is een vaste commissie, aanmelden kan het hele jaar door 
Duur:
Minimaal 1 jaar

Lieve SKITSers,

Met trots presenteren wij de belangrijkste commissie van SKITS, het brein achter alle SKITS-feestjes en borrels, de FC! Na het vertrek van enkele FC-leden naar het buitenland of het bestuur is onze commissie weer een paar nieuwe dansmoves en ad-records rijker. Met frisse energie organiseren we jullie leukste avonden bij SKITS. Tijdens de #firstthursday borrel ontmoeten oude en nieuwe leden, topsporters en gezelligheidsdieren elkaar. Een eer om dat te organiseren! En natuurlijk organiseren we ook dit jaar weer, naast een hoop andere mooie feestjes, een spetterend gala..

Kusjes, de FC

COMMISSIELEDEN

Jisse Jorritsma - Voorzitter
Jeroen Dolman - Secretaris
Guido VaessenPenningmeester
Rik van der Wurff - Promotie

E-mail: fc@skits.nl

 

Stukje FC geschiedenis:

Diederik Thier, inmiddels oud-voorzitter van de FeestCommissie van SKITS, stelt zijn commissie graag voor aan het grote publiek. Als ervaren rot deelt hij met jullie de levensloop van de commissie gedurende het afgelopen jaar. Een kijkje in de keuken, of misschien beter gezegd, de brouwerij van alle SKITS-feestjes.

“Ruim een jaar geleden begon ik met de FC, toen met Karlijn en Querian. Het draaide allemaal heel soepel en toen ging Q het bestuur in. ;) Elianne kwam erbij maar die ging toen ook al snel in het bestuur. Potverdikke! 2 – 0. Gelukkig kregen we rond die tijd versterking van Milan met z’n ridderlijke ervaring en Sander die zich ook niet zomaar laat afwimpelen. Maar toen Karlijn stopte met de FC hadden we toch wel wat vrouwelijke versterking nodig. We zijn wat wezen rondneu eeh neuzen en toen we hoorden dat Jannemiek bij de FeestCommissie wilde hebben we haar meteen verwelkomt! Even later bleek ook Bart oren te hebben naar de nachtbrakende bezigheden binnen en buiten alle feestjes die de FC organiseert. Eindstand: 2 – 2, een terecht gelijkspel.

Vier mannen vond Jannemiek toch wel erg veel van het goede. Vooral omdat voor, tijdens en na de vergaderingen toch wel erg vaak de Shimano/Campagnolo discussie gevoerd werd of wat de lievelingskleur was van de heren. (Rood?) We zijn op zoek gegaan naar een geschikte kandidaat en aangezien zij na de afgelopen ALV als laatste pas de Jantjes verliet hebben wij haar gevraagd. Ze zei ja! Vandaar dat de FeestCommissie nu haar jongste en nieuwste commissielid aan jullie wil voorstellen: Josta Bosma! [Edit: inmiddels is Josta ook bestuur, 3-2!, en zijn we inmiddels weer hard op zoek naar versterking voor de FC]

Wat gaan jullie een leuke tijd samen hebben. Ja jullie… ikzelf heb besloten met de FeestCommissie te stoppen. Ik vond het ontzettend gaaf en leuk om te doen. Maar ik heb er nu even geen tijd meer voor. Ik heb er vertrouwen in dat de FC in goede handen is bij jullie. 

XOXO Diederik”

En zo zijn jullie getuige van een emotioneel afscheid opgewekt door de liefde van Didi voor de FC, zijn kindje. We beloven ons hard te maken voor toekomstige frivole feestjes, coole knalfuifen, prachtige partijen en disco-dansjes!

Liefs, de FC

Sponsoren

USC
Jaap Eden
Hyro Sports
SVU
36
SSA

Realisatie: verenigingenweb