U bent hier:

Informatie voor nieuwe leden

 

Een leuke studententijd bestaat uit meer dan studeren alleen! Juist het leven naast het studeren maakt je studententijd zo speciaal. Voor iedereen die naast zijn studie sportief bezig wil zijn is SKITS dé studentensportvereniging van Amsterdam waar sport en gezelligheid samenkomen. SKITSers houden van schaatsen, wielrennen en skeeleren, maar zeker ook van feestjes en gezellige activiteiten. Oftewel, SKITS is dé vereniging voor sportieve studenten om andere studenten in Amsterdam te leren kennen. Twijfel dus niet langer en kies voor een onvergetelijke studententijd, kies voor SKITS!

Introperiodes van SKITS

Je lidmaatschapsformulier is ingevuld en opgestuurd, wat nu? Je krijgt bevestiging van je lidmaatschap via de mail van de secretaris van SKITS. Tevens krijg je bij deze bevestiging informatie over jouw SKITS-introductieperiode.

Lid worden bij SKITS kan in principe het hele jaar door. Wel raden we aan om je in augustus/september of februari in te schrijven. Dan wordt er namelijk een introductieweekend voor nieuwe leden georganiseerd. Deze introperiode is dus eind september/begin oktober, bij de start van het academische jaar of in de lente in maart. Het hele jaar worden er eerstejaars activiteiten georganiseerd door de PromoCie, zo leer je de rest van de eerstejaars en uiteindelijk ook de rest van de vereniging goed kennen.
Daarnaast kan je als je lid wordt rond één van de introperiode's onderdeel worden van een SKITS-familie, onder toeziend oog van je ouders groei je zo uit tot waardig SKITSer. 

Meld je je aan buiten de periode augustus/september of februari, wees dan niet getreurd. In plaats van het introweekend/de introdag krijg je twee maaltijden bij de Social Cycle of Social Skate gratis!  


Wat houdt de SKITS-introperiode in?

De Introductieperiode start tijdens het introweekend en betekent samen sporten, gezellige Socials, borrels, feestjes en activiteiten. Gedurende deze weken zul je met een groepje van ongeveer 8 andere nieuwe SKITSers, begeleid door twee enthousiaste ouderejaars SKITSers, wegwijs worden gemaakt binnen de vereniging. Jullie gaan bijvoorbeeld samen trainen, samen eten, enzovoort. 

Tijdens het introweekend/de introdag zul je voor het eerst kennis maken met jouw introgroepje en jouw ‘papa en mama’ leren kennen. Na de introdag wordt er regelmatig iets leuks gepland met je groepje, zoals bijvoorbeeld samen eten voor een borrel, samen naar een social, sinterkerst vieren en ga zo maar door.

Enthousiast geworden? Schrijf je in bij SKITS!

Vragen?

Stuur gerust een mailtje naar secretaris@SKITS.nl, kijk verder op de website en/of op onze social media. 

Sponsoren