Deelnemers 2021

Deelnemers 2021

 

 1. #debacovergaderingwasgezelliger: Bob Ammerlaan &  Jeroen Geerligs
  Afstand: 500km
  Stukje over julliezelf: Bob en Jeroen, bestuur 30 en 31 van Softijs. Allebei oude rotten, de een gaat voor AmPa lustrum (na 1x fietsen en 3x volgen maar weer eens op de fiets) en de ander is overgehaald om mee te doen aan deze onderneming. Doel is om met 2 klokjes rond weer in Amsterdam te verschijnen en daarna zo snel mogelijk rechtsomkeert te maken naar U.
 2. Vengaboys: Romke van Heezik & Marijn Heijneman
  Aantal km: 500km
  Stukje over julliezelf: Net zoals een nacht doorhalen in de kroeg niet zonder een foute hit van de Vengaboys voorbij kan gaan, zo zullen deze Vengaboys een nachtje doorhalen op de fiets. Doel is binnen 24uur te finishen. VENGA VENGA!
 3. De noordelingen uit Eindhoven: Femke Hayma & Hugo Hulleman
  Aantal km: 250km
  Stukje over julliezelf: De naam vertelt het hele verhaal
 4. Team Sjaars: Maartje Karst & Florien Varossieau
  Aantal km: 250km
  Stukje over julliezelf: Beiden net lid van SKITS en helemaal fan van de trainingen van Kees. Nu zagen we deze uitdaging en waren we meteen enthousiast.
 5. Team Toekan: Menno Mudde & Krijn van Nuland
  Aantal km: 500km
  Stukje over julliezelf: Introductie volgt
 6. Team de theeleuten: Mirabelle Schuurmans & Pieter Ullersma
  Aantal km: 250km
   
 7. De Schaapjes: Ilse Scheurs & Sophie de Vries
  Aantal km: 250km
  Stukje over julliezelf: Het stokje der commissarissen wielerennen wordt overgedragen. Schaapachtig haar, blatend op de fiets, deze vrouwen gaan ervoor.
 8. TKB: Kris Atema & Babette Buitenhuis
  Aantal km: 250km
  Stukje over julliezelf: Twee idioten op een fiets
 9. Lauda à Vélo: Linda Pulles & Maud Zonneveld
  Aantal km: 500km
  Stukje over julliezelf: Linda en Maud, samen Laude, rijden wellicht niet in een Formule 1 wagen maar rijden daarentegen liever op de fiets. Helaas dit jaar gaan Frankrijk, maar om de traditie voort te zetten spreken we een beetje Frans. Oftewel, Lauda à Vélo. Lauda op de fiets. Ons doel is om binnen 24uur in Amsterdam lachend over de finish te komen. 
 10. Benegas Factory Racing: Benedikt Heyl & Yorick Bleiji
  Aantal km: 500km
  Stukje over julliezelf: Wij zijn twee avontuurlijke fietsers die wel houden van een flinke fietstocht. Benegas is wat ons drijft! Ook ten tijde van het coronavirus kunt u op ons rekenen.
 11. Dom idee #33: Hidde van de Beek & Wouter Kelderman
  Aantal km: 500km
  Stukje over julliezelf: We hadden na ons bestuursjaar het mooie plan om AmPa te doen en dat plan kan nu soort van uitkomen. Het begon als een grap maar het is eigenlijk helemaal niet meer grappig. Na deze mooie rit eten we 33 porties pannenkoeken en kunnen we weer lachen. 
 12. De worstenbrood express: Tom Koster & Ino van de Wouw
  Aantal km: 500km
  Stukje over julliezelf: 2 Brabantse sprinters die met worstenbrood op zak maar eens een wat langere afstand willen proberen.
 13. Team Marre op Kop: Aaron Jacobs en Marre Flantua
  Aantal km: 250km
  Stukje over julliezelf: Hoi wij zijn Marre en Aaron en allebei hebben we binnen een week voor de AmPa besloten om toch nog mee te doen (zal met het mooie weer te maken hebben gehad). We hebben allebei nog nooit zo ver gefietst dus we gaan er met frisse naïviteit aan beginnen!

Sponsoren

Jaap Eden
USC
SVU
SSA
36
Hyro Sports

Realisatie: verenigingenweb