U bent hier:

Basislidmaatschap

Bij uitzondering van de wedstrijdrenners van Team SKITS die vaak een amateurlicentie aanvragen, kan je bij SKITS ook een basislidmaatschap aanvragen voor clubwedstrijden, trainingswedstrijden, studentencupwedstrijden, mountainbike- en crosswedstrijden en korting op evenementen als toertochten. Dit lidmaatschap is dus noodzakelijk als je dat wat je geleerd hebt bij Kees, eens in een wedstrijd wil toepassen. SKITS betaalt je basislidmaatschap, dus het kost je niets! Heb je interesse in een basislidmaatschap van de KNWU, volg dan onderstaande stappen. Voor vragen mail naar wielrennen@SKITS.nl

Basislidmaatschap aanvragen

1. Als je al een KNWU lidmaatschap hebt moet je een mailtje sturen naar wielrennen@skits.nl met je KNWU ID, dan kan de commissaris je toevoegen. Als je nog geen lid bent moet je het  formulier hieronder invullen. (let op, hier moet je voor ingelogd zijn!). Deze gegevens worden verstuurd naar SKITS en je wordt aangemeld bij de KNWU. Hierover krijg je automatisch bericht. Let op, je moet ingelogd zijn om het inschrijfformulier te kunnen invullen.

2. De commissaris wielrennen voegt je toe als lid van A.S.S.W.S.V.SKITS, je bent nu in het bezit van een KNWU basislidmaatschap bij A.S.S.W.S.V. SKITS, je ontvangt basislidmaatschap binnenkort op je deurmat!

Koers!

Nu je je basislidmaatschap hebt aangevraagd is het tijd om eens te gaan proeven aan het koersen. Voor alle informatie hierover, neem een kijkje op deze pagina voor het wielrennen.

Inschrijven:

Sponsoren