Praktische informatie

 Amsterdam-Parijs 2021!

Het is tijd voor de legendarische tocht van het jaar de AmPa! Deze keer gaan we helaas de grens niet over, maar fietsen we naar verschillende uithoeken van het land.
De commissie is op het moment druk bezig met de voorbereidingen. 

Scenario A:
Er is geen overnachting mogelijk dus de toertocht begint en eindigt in Amsterdam. Er wordt in tweetallen gefietst en er is de mogelijkheid te kiezen tussen een afstand van rond de 250km en een afstand van 500km. Voor de tocht van 250 km zullen op verschillende plekken ruststops worden uitgezet. Voor de langere tocht van 500km heeft het tweetal twee volgers die hun verzorgen.

Er zijn bepaalde stops aangegeven waar je langs moet komen. De route daartussen mag zelf bepaald worden. Je moet langs deze stops gaan. Je zal hier dus ook een foto van moeten aanleveren met het bewijs dat je er daadwerkelijk bent geweest. Er zal voor de route van 250 km op het midden ongeveer een pitstop zijn. Hier kan je een pauze inlassen en zal er wat te eten en te drinken verzorgd worden. Hieronder vind je de stops voor de verschillende routes waar je sowieso langs moet. Hoe je er langs komt en wat voor route je rijd, mag je dus zelf bepalen. 

250 km: 
1. USC Amsterdam
2. Damsluis, Monnickendam
3. Houten parkeercontrole, Castricum
4. Palendorp, Petten
5. Enkhuizen (Pitstop)
6. Markerwaarddijk
7. Hollandse Brug
8. USC Amsterdam

500 km:
1. USC Amsterdam
2. Sunt Servaasbrug, Maastricht
3. Cauberg
4. Posbank
5. USC Amsterdam


Wie: Alle studenten van Nederland die van lange tochten op de fiets houden. Studenten hebben bij inschrijving voorrang op niet-studenten, maar wanneer het maximale deelnemers aantal niet bereikt is, zullen de inschrijvingen van niet-studenten ook verwerkt worden. Inschrijven doe je altijd als duo en in combinatie met een volgauto met minimaal 2 volgers die in het bezit zijn van een rijbewijs.

Wat: Tocht door Nederland fietsen, met als doel tussen de verplichte stops een zo kort mogelijke afstand af te leggen. 

Waar: Vanaf Amsterdam naar Amsterdam 

Wanneer: Zaterdag 5 juni 2021 richttijd 08:00 uur, start Science park (precieze tijd wordt 2 weken van te voren bekend gemaakt)

Kosten: Het deelnamegeld wordt later bekend gemaakt. Het zal rond de 15 euro liggen.

Contact: Amsterdam-Parijs@SKITS.nl

Je kunt je vanaf nu inschrijven!

Sponsoren

SVU
Jaap Eden
36
Hyro Sports
USC
SSA

Realisatie: verenigingenweb