Praktische informatie

 Amsterdam-Parijs 2021 binnenkort meer info!

Wie: Alle studenten van Nederland die van lange tochten op de fiets houden. Studenten hebben bij inschrijving voorrang op niet-studenten, maar wanneer het maximale deelnemers aantal niet bereikt is, zullen de inschrijvingen van niet-studenten ook verwerkt worden. Inschrijven doe je altijd als duo en in combinatie met een volgauto met minimaal 2 volgers die in het bezit zijn van een rijbewijs.

Wat: Zo snel mogelijk van Amsterdam naar Parijs fietsen, of juist genieten van de tocht en hopen dat je overkomt, zolang het maar niet langer duurt dan 48 uur.

Waar: Vanaf Amsterdam naar de Eiffeltoren in Parijs

Wanneer: Zaterdag 13 juni 2020 om 12:00 uur, start Science park

Kosten: Het deelnamegeld is 75 euro per fietser en 25 euro per volger, deze bedragen zijn onder voorbehoud en kunnen nog veranderen. Het deelnamegeld dient voorafgaand aan de wedstrijd binnen te zijn! Na ontvangst van deelnamegeld is de inschrijving pas definitief. Binnen het deelnamegeld vallen 2 overnachtingen op een camping in Parijs, 1 keer avondeten en 2 keer ontbijt.

Camping in Parijs: 2 Allée du Bord de l'Eau, 75016 Paris, Frankrijk   https://www.campingparis.fr/

Opgelet: Sinds juli 2016 is het in Parijs verplicht een milieusticker (vignet Crit'Air) op je auto te hebben als je in de binnenstad van Parijs wilt rijden (auto's ouder dan bouwjaar 1997 worden helemaal niet meer toegelaten!).
In de omgeving van de Eiffeltoren is deze sticker verplicht. De camping valt buiten de milieuzone.
Het is aan te raden een milieusticker te bestellen (de boete is €45 als je deze niet hebt). De sticker kost €4,80 (inclusief verzendkosten), is alleen verkrijgbaar via de officiele website en de levering kan 3 tot 5 weken duren! Bestel de milieusticker dus optijd!
Voor meer informatie zie de website van de ANWB.

Contact: Amsterdam-Parijs@SKITS.nl

Sponsoren

Jaap Eden
Hyro Sports
SVU
36
SSA
USC

Realisatie: verenigingenweb