U bent hier:

Skeeleren

Geen lid van SKITS? Kijk dan onderaan deze pagina voor de mogelijkheden!

skeler.jpg (980×495)Skeelertrainingen 

Dit jaar zullen we skeeleren in het Diemerpark van 18:00 tot 19:00 (de liefhebber kan altijd nog langer door). De eerste training is op 7 april. Deze trainingen helpen je om de baas te worden over de wieltjes. We zullen werken aan techniek, kracht, conditie en vooral plezier. 
 

Zelf geen skeelers?
SKITS is in het bezit van een aantal leenskeelers van Powerslide. Deze kun je per maand lenen, voor €7,50 per maand. We kunnen niet garanderen dat de juiste maat aanwezig is! Zorg dus dat je jouw maat op tijd reserveert. Stuur voor het lenen van skeelers een mailtje naar: schaatsen@SKITS.nl

Bescherming
Een valhelm is verplicht, dit kan gewoon een fietshelm zijn. Verder zijn knie- elleboog en pols beschermers aan te raden. SKITS heeft ook leenbescherming ter beschikking!

Geen lid van SKITS?
Dit jaar zijn alle trainingen in de zomer samengevoegd tot één pakket. Voor meer informatie over meedoen aan de skeelertrainingen zonder SKITS-lid te zijn kun je daarom de pagina met de uitleg over de wielertrainingen raadplegen. Om je aan te melden, stuur een mailtje naar schaatsen@SKITS.nl
NB: SKITS is een studentenvereniging! Een geldig bewijs van inschrijving aan een Nederlandse Hogeschool of Universiteit is verplicht van het jaar 2022-2023. Als je deze niet hebt, verwijzen we je graag door naar ZTIKZ!

Daarnaast is er een Whatsapp-groep met SKITSers die graag samen zo nu en dan een rondje skeeleren. Lijkt het je leuk om ook in de groep te zitten? Stuur dan een mailtje naar de Commissaris Schaatsen en Skeeleren.

Meer vragen? Stuur een mailtje naar schaatsen@SKITS.nl

Sponsoren