U bent hier:

Sponsoren

A.S.S.W.S.V. SKITS is een sportieve studentenvereniging die ernaar streeft sport toegankelijk te maken voor studenten. Schaatsen en wielrennen zijn geen goedkope sporten en het overgrote deel van het contributie- en sponsorgeld dat SKITS ontvangt, wordt dan ook gebruikt ter ondersteuning van zowel enthousiaste beginners als sporters op topniveau. SKITS biedt haar leden o.a. kortingen op wedstrijden en licenties, kwalitatief goede en tegelijk goedkope sportkleding, en organiseert bovendien gezellige trainingsweekenden, schaatstoernooien en wielerwedstrijden. SKITS gaat creatief om met sponsoren en streeft ernaar haar sponsoren actief bij de sport te betrekken. Wilt u SKITS helpen haar sportieve doelen te bereiken? Neem dan contact op met SKITS. 

SKITS werkt momenteel samen met onderstaande sponsoren:

Hyro Sports Amsterdam is specialist in maatwerk voor schaats-, skeeler- en fietsschoenen. Maar ook in kleding voor schaatsen, skeeleren, fietsen en running/fitness. Met de bijbehorende accessoires voor deze sporten. Hyro Sports is één van de meest up-to-date schaats- en skeelerwinkel van Nederland. Kom een keer langs voor een bakkie!

Het Sportcentrum VU verzorgt - verspreid over drie locaties - een groot aantal sporten voor studenten, medewerkers van de VU en VUmc, en niet-studerenden.

Vanwege de binding met de UvA en de HvA sporten er bij het USC veel studenten. Wil jij sporten in een dynamische en academische omgeving, met een breed en flexibel sportaanbod? Kijk dan op de website en schrijf je in!

36 Cycling Wear is de kledingsponsor van SKITS. Kleding speelt een erg belangrijke rol bij de ervaring van je sport. De juiste keuze van materialen, het draagcomfort en de uitstraling maken fietsen of schaatsen een stuk aangenamer. 36 maakt professionele kwaliteit voor iedereen toegankelijk, denkt graag mee met de ideeën van de klant en komt zo tot wielerkleding die aansluit bij je sportieve doelstellingen en bovendien je eigen kleuren en huisstijl. 

De Jaap Eden IJsbaan is de thuisbasis van SKITS in de winter en is een dienstverlenende organisatie op het gebied van schaatssport en andere vormen van sport, ontspanning en evenementen. Naast (sport)locatie zijn ze een productiebedrijf van ijs. De Jaap Eden IJsbaan omvat een overdekte binnenbaan en een onoverdekte 400 meter buitenbaan met krabbelbaan en gebouwen waarin twee horecagelegenheden, een schaatsverhuur, een sportinstructie bedrijf, een schaatswinkel en een fitnessgelegenheid worden geëxploiteerd.

Jan van der Hoorn Schaatssport is al vele jaren gespecialiseerd in de verkoop en onderhoud van schaatsen, inline skates en skeelers. In onze winkel maken wij u, met een goed en eerlijk advies, wegwijs in het grote aanbod van de verschillende soorten en merken. Zowel de beginnende recreant als de gevorderde wedstrijdrijder kunnen daardoor bij ons terecht. U bent van harte welkom in onze winkel in Ter Aar.

Kaptein tweewielers is een begrip in Amsterdam. Als SKITSer kan je hier je nieuwe fiets, onderdelen, accessoires en kleding scoren met 10% korting. Ook als je fiets kapot is of gewoon een keer nagekeken moet worden weten ze daar bij Kaptein raad mee. Op onderhoud krijgen SKITSers 10% korting. 

Sponsoren